search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:38
MENU CLOSE

«Πρωταγωνιστές»: Συνέντευξη Τσίπρα- Θεοδωράκη στον ενικό για όλα

15.05.2023 15:22
tsipras-new

Σε δημόσιο χώρο, εκτός Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στον Σταύρο Θεοδωράκη στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» η οποία θα μεταδοθεί σήμερα στις 22.50 από τον Alpha.

Ο Θεοδωράκης και το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής ακολούθησε και παρακολούθησε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την προεκλογική περιοδεία του στον Θεσσαλικό κάμπο, σε Λάρισα και Τρίκαλα.

Ο Αλέξης Τσίπρας «έσπασε» το τυπικό από την αρχή των γυρισμάτων και απευθύνεται στον Σταύρο Θεοδωράκη, δίνοντας απαντήσεις στον ενικό.

«Τόσο καιρό ήμασταν μαζί στη Βουλή δεν θα προσποιηθώ ότι δεν γνωριζόμαστε», φέρεται να είπε στον πρώην αρχηγό του «Ποταμιού», ο Τσίπρας πριν αρχίσουν να γράφουν οι κάμερες, σύμφωνα με αυτήκοους  μάρτυρες.

Η συνέντευξη- τολμηρή, σύμφωνα με ανθρώπους του τηλεοπτικού χώρου οι οποίοι είναι σε θέση να γνωρίζουν- πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο, μπροστά από την δημοτική βιβλιοθήκη της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο Αλέξης Τσίπρας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συζήτησης για μη δημόσια πανεπιστήμια και μεταξύ άλλων θα προτείνει να υπάρχει λίστα για τις Ευρωεκλογές ώστε να πάψει το φαινόμενο να «έλκονται» «διάσημοι» στην Ευρωβουλή.

Σε ερώτηση του Σταύρου για το τι θα σημάνει το αποτέλεσμα της κάλπης, ο Τσίπρας απαντά ότι θα φέρει εξελίξεις και στο πολιτικό σύστημα. Επίσης με αφορμή τις αποφάσεις του Α’ τμήματος του Αρείου Πάγου μιλά για «κόψιμο» κομμάτων «της Δεξιάς πολυκατοικίας»  καταλογίζει ευθύνες στον Αρεοπαγίστες, υποστηρίζοντας ότι με τις αποφάσεις αυτές  διευκόλυναν τα σχέδια του πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τσίπρας εξάλλου, θα αναφερθεί στο σκάνδαλο των υποκλοπών, εμφανίζεται σκληρός στη κριτική του απέναντι στον πρωθυπουργό για το θέμα  επισημαίνει πως η τιμωρία για τις παρακολουθήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνει και πολιτικά πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός- Spoiler: Πιο κοντά από ποτέ στην επανασύνδεση με την Αργυρώ ο Αστέρης (Video)

Eurovision 2023: Τι τηλεθέαση χάρισε στην ΕΡΤ1 ο τελικός

Πτώχευση κηρύσσει ο αμερικανικός όμιλος Vice

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:36