search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Ράνια Τζίμα σε Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε τον δρόμο, αυτά γίνονται στη ζωή»

17.05.2023 22:05
tzima_tsipras
Screenhsot Mega

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega το βράδυ της Τετάρτης (17/05) και η Ράνια Τζίμα τον υποδέχθηκε με μια…ατάκα.

Στο ξεκίνημα της συνέντευξής του, η Ράνια Τζίμα καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας στους τηλεθεατές: «Κυρίες και κύριοι έχουμε μαζί μας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην αντίστροφη μέτρηση πια για τις κάλπες. Κύριε πρόεδρε καλωσήρθατε»

«Καλώς σας βρήκα και πάλι» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας με την Ράνια Τζίμα να τονίζει πως: «Ναι, τώρα βρήκατε τον δρόμο».

Η απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έκρυβε μια αιχμή για τους πολιτικούς του αντιπάλους ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Βρήκα τον δρόμο. Εγώ έρχομαι, άλλοι δεν έρχονται τώρα» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας με την Ράνια Τζίμα να σημειώνει: «Εντάξει, βρε παιδί μου τώρα, αυτά γίνονται στη ζωή».

Ο Αλέξης Τσίπας ανέφερε τότε πως: «Το λέω γιατί προσκαλέσατε σε μια συζήτηση και τους δυο μας. Γι’ αυτό το λέω. Εννοώ εμένα και τον κ. Μητσοτάκη αλλά αρνήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, ελπίζω όμως να το δεχθεί αργότερα αν υπάρξει αργότερα».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ο Νίκος Δένδιας και οι… παρακολουθήσεις

Κώστας Μπακογιάννης: Οι εκδόσεις Κάκτος τον τρολάρουν για την «Πολιτεία του Πλάτωνα»

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09