search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:10
MENU CLOSE

ANT1: Νωρίτερα ο εκλογικός τηλεμαραθώνιος λόγω ματαίωσης του αγώνα Φόρμουλα 1

18.05.2023 10:08
formula nea new

Οι καιρικές συνθήκες στην Ιταλία επηρέασαν το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την Κυριακή των εκλογών.

Το κανάλι επρόκειτο να μεταδώσει απευθείας από την πίστα της Ίμολα τον έκτο αγώνα του πρωταθλήματος Φόρμουλα 1. Η απευθείας σύνδεση ήταν προγραμματισμένη για τις 15.00 και η κάλυψη θα γινόταν από το γραμμικό κανάλι αλλά και από τον ΑΝΤ1+.

Το κανάλι θα έμπαινε στο κύριο μέρος της εκλογικής αναμέτρησης στις 18.00. Αλλά οι ακραίες καιρικές συνθήκες οι οποίες έπληξαν την περιοχή Εμίλια Ρομάνια ανάγκασαν την διοργανώτρια FIA να ματαιώσει το 6ο Grand Prix.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη στη «θέση» του αγώνα Φόρμουλα 1 θα προβληθεί ελληνική ταινία και ο εκλογικός τηλεοπτικός μαραθώνιος του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου θα αρχίσει στις 17.00.

Η FIA με tweet ανακοίνωσε επισήμως την αλλαγή στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αγώνων εκφράζοντας τη συμπαράσταση της στους κατοίκους της περιοχής.

«Η κοινότητα της Formula 1 θέλει να στείλει τις σκέψεις της στους ανθρώπους και τις κοινότητες που επλήγησαν από τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή της Εμίλια Ρομάνια. Θέλουμε επίσης να αποτίσουμε φόρο τιμής στο έργο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Μετά από συζητήσεις μεταξύ της Formula 1, του προέδρου της FIA, των αρμόδιων αρχών, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων υπουργών, του προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου της Ιταλίας, του προέδρου της περιφέρειας Εμίλια Ρομάνια, του δημάρχου της πόλης και του διοργανωτή, ελήφθη η απόφαση να μην διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο το Grand Prix στην Imola.

Η απόφαση ελήφθη επειδή δεν είναι δυνατή η ασφαλής διεξαγωγή της εκδήλωσης για τους οπαδούς μας, τις ομάδες και το προσωπικό μας και είναι το σωστό και υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε δεδομένης της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι πόλεις της περιοχής. Δεν θα ήταν σωστό να ασκηθεί περαιτέρω πίεση στις τοπικές αρχές και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση της FIA.

Διαβάστε επίσης

Από τον ΣΚΑΪ προς το Open κινείται η Εύα Αντωνοπούλου

And Just Like That: Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει από την ΗΒΟ

Ράνια Τζίμα σε Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε τον δρόμο, αυτά γίνονται στη ζωή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:10