search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Από τον ΣΚΑΪ προς το Open κινείται η Εύα Αντωνοπούλου

18.05.2023 09:24
eva_antonopoulou_new

Την διαδρομή που είχε κάνει το 2019 η Νίκη Λυμπεράκη, όταν εργαζόταν στον ΣΚΑΪ με προορισμό το Open, ετοιμάζεται, από ότι φαίνεται, να κάνει η Εύα Αντωνοπούλου τέλος Μαΐου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Open και Αντωνοπούλου είχαν αρχίσει -ξανά- επαφές πριν από λίγο καιρό. Αυτή τη φορά μάλλον και για τις δύο πλευρές οι συνθήκες είχαν ωριμάσει για την επικείμενη συνεργασία, με σκοπό η παρουσιάστρια να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού της Παιανίας.

Η απόφαση της δημοσιογράφου λέγεται ότι δεν άρεσε «ψηλά», στην διοικητική πυραμίδα του ΣΚΑΪ.

Κατά παρατηρητές του ΣΚΑΪ ήταν προγραμματισμένη συνάντηση για τυπικό της υπόθεσης, στη οποία και επισήμως η Αντωνοπούλου θα ανακοίνωνε στην διοίκηση του ΣΚΑΪ την απόφαση της για ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον σταθμό σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση (τέλος Ιουνίου) και την πρόθεση της να παραμείνει έως ότου ολοκληρωθεί και η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Όμως έλαβε ενημέρωση για αποχώρηση ένα μήνα νωρίτερα. Δηλαδή τέλος Μαΐου. Λέγεται δε από εκείνους που είναι σε θέση να γνωρίζουν, πως την Κυριακή των εκλογών είναι πιθανόν να έχει συμμετοχή από λίγο έως καθόλου.

Διαβάστε επίσης:

And Just Like That: Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει από την ΗΒΟ

Ράνια Τζίμα σε Τσίπρα: «Τώρα βρήκατε τον δρόμο, αυτά γίνονται στη ζωή»

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:13