search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Χαμός στον αέρα του Mega – Έξαλλος ο Χασαπόπουλος – «Δίνετε σόου, έλεος πια!» (videos)

18.05.2023 10:58
mega_kavgas_xasapopoulos

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο να βγαίνει εκτός εαυτού με τον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου από το Μενίδι, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, και το πώς προσέγγισε το θέμα για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου.

«Προσπαθείτε να πολιτικοποιήσετε το θέμα. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι πολιτικό το θέμα», είπε κάποια στιγμή στη διάρκεια της συζήτησης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Είναι πολιτικό το θέμα», απάντησε ο δικηγόρος, με τον δημοσιογράφο να επιμένει: «Ωραία, εγώ δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Είπατε την άποψή σας;».

Ο δικηγόρος επέμεινε πως το θέμα έχει πολιτική διάσταση και πως οι δράστες του ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη βρέθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ αυτοί που επιτέθηκαν στον 16χρονο δεν έχουν εντοπιστεί. «Σας παρακαλώ το ακούσαμε. Πόσες φορές θα το επαναλάβετε;», σημείωσε ο παρουσιαστής. 

«Να μας πει ο κ. Κρικέτος γιατί δεν τους συλλαμβάνουν…», ανταπάντησε ο κ. Θεοδωρόπουλος. Ο κόσμος «λέει ότι αν είσαι γνωστός, βρίσκεις το δίκιο σου. Αν είσαι ανώνυμος δεν βρίσκεις τους δράστες…», επέμεινε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 16χρονος δεν έχει καταθέσει για το περιστατικό. «Άρα δεν υπάρχει υπόθεση. Αν καταθέσει θα κινηθεί και η διαδικασία» σχολίασε ο κ. Κρικέτος. 

Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε πως οι δράστες δεν συνελήφθησαν σε λίγες ημέρες. «Όχι, σε δύο ημέρες τους βρήκαν! Εσείς στηρίζετε τον υπουργό;» τον ρώτησε ο κ. Θεοδωρόπουλος. 

Η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε κάποια στιγμή από τον δικηγόρο να σταματήσει με τον ίδιο να της λέει «δεν θα μας βγάλετε τρελούς». «Δεν σας έβγαλε κανένας τρελό» απάντησε η παρουσιάστρια. 

Λίγη ώρα αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να απευθύνεται φωνάζοντας στον δικηγόρο και καλώντας τον να σταματήσει: «Ήρθατε για να δώσετε σόου; Ηρεμήστε! Ακούτε τι σας λέω; Σας παρακαλώ πολύ. Μπορείτε να σταματήσετε; Εμείς θα το συντονίσουμε!». «Δεν είναι σόου. Χτυπήθηκε ένα παιδί, αυτό είναι σόου;» ρώτησε ο δικηγόρος με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να του απαντά: «σας είπα να αφήσετε να ακουστεί η άποψη και άλλων! «Δίνετε σόου! Σταματήστε. Έλεος πια!».

Στην αντιπαράθεση ενεπλάκη αργότερα ξανά η Ανθή Βούλγαρη. «Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε κ. Θεοδωρόπουλε, καθίστε κάτω σας παρακαλώ», είπε η παρουσιάστρια με τον δικηγόρο να σηκώνεται όρθιος από το πάνελ.

Στη συνέχεια και ενώ ο δικηγόρος είχε βγει από το πλάνο, άρχισε να φωνάζει από άλλο σημείο του στούντιο όταν ο Σπήλιος Κρικέτος αναφέρθηκε σε αυτόν. «Σας παρακαλώ μπορείτε να βγείτε από το στούντιο;», φώναξε τότε η Ανθή Βούλγαρη στον δικηγόρο…

Διαβάστε επίσης:

ANT1: Νωρίτερα ο εκλογικός τηλεμαραθώνιος λόγω ματαίωσης του αγώνα Φόρμουλα 1

Από τον ΣΚΑΪ προς το Open κινείται η Εύα Αντωνοπούλου

And Just Like That: Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει από την ΗΒΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:40