search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Καλή η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ αλλά σαν τον «Σασμό» σε…τηλεθέαση δεν έχει

18.05.2023 17:35
sasmosnew

Ακλόνητος ο «Σασμός», παρέμεινε κορυφαία επιλογή των τηλεθεατών παρότι- σχεδόν- απέναντι του βρισκόταν σε εξέλιξη η ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ των ομάδων Μάντσεστερ Σίτι- Ρεάλ Μαδρίτης και το εντυπωσιακό 4-0. Ο Μπερνάρντο Σίλβα «έχασε» από τον Αστέρη.

Πάντως το ματς του «Τσου Λου» ήταν η δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών και τρίτη η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», και χάρη στην απουσία της σειράς «Η γη της ελιάς».

Το «Survivor all star» επωφελούμενο επίσης από την απουσία της σειράς του Mega, όπως επίσης και του «Μαύρου ρόδου» διατηρήθηκε στην  τέταρτη θέση με ελαφρώς βελτιωμένη απόδοση.

Στη μέση της δεκάδας το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και μια θέση πιο κάτω με την ίδια μεν τηλεθέαση, αλλά με 3.000 τηλεθεατές λιγότερους από το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, πλασαρίστηκε η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Τρίτη από το τέλος η ενημερωτική «Live news», ελαφρά υποχώρηση στην τηλεθέαση της εμφάνισε η σειρά «Έρωτας φυγάς» και κατέληξε δύο θέσεις πιο κάτω από εκεί που βρισκόταν προχθές και την δεκάδα συμπλήρωσε το κεντρικό δελτίο του Mega στη διάρκεια του οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στην Ράνια Τζίμα.

Διαβάστε επίσης:

Άλμα τηλεθέασης για τον Alpha την Τετάρτη: Σασμός και Super Κατερίνα «εκτόξευσαν» στην κορυφή τα νούμερα

Σασμός – Spoiler: Εκτός ορίων η κόντρα ανάμεσα σε Ευθύμη και Μαθιό (Video)

ACTION24: Οι αμφισβητούμενες φάσεις της πολιτικής στο «Mitsi VAR» του Γιώργου Μητσικώστα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:48