search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:38
MENU CLOSE

Λιονέλ Μέσι: «Εξωπραγματική» πρόταση της Αλ Χιλάλ – Του δίνει 500.000.000 για έναν χρόνο!

18.05.2023 16:46
mesi-new

Η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να κάνει μία «εξωπραγματική» πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού της Μαδρίτης «Cadena Ser», η Αλ Χιλάλ ανέβασε την προσφορά της στον Λιονέλ Μέσι και από 450 εκατ. ευρώ, δίνει στον Αργεντινό το αστρονομικό ποσό του μισού δισ. ευρώ για συνεργασίας μόλις ενός έτους.

Ο Μέσι διστάζει τις τελευταίες ημέρες να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ, καθώς περιμένει την Μπαρτσελόνα και η ομάδα του Ριάντ αποφάσισε να τον δελεάσει ακόμη περισσότερο, προσφέροντας του, σίγουρα ένα εκπληκτικό, αλλά συνάμα και προκλητικό ποσό για να παίξει μπάλα στο πρωτάθλημα της χώρας του Κόλπου.

Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του, μολονότι ταξίδεψε ξανά στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, διέψευσε τη φημολογία ότι έκανε το ταξίδι αυτό για να διαπραγματευτεί τη μεγάλη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης:

Γκουαρντιόλα: Φέτος νιώθουμε πολύ δυνατοί

Champions League: Η Σίτι διελυσε τη Ρεάλ και προκρίθηκε στον τελικό με… «τεσσάρα» – Ραντεβού με την Ίντερ στις 10 Ιουνίου (Photos/Video)

Ολυμπιακός: MVP της Euroleague ο Σάσα Βεζένκοφ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58