search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 03:38
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Ρίχνεται στην «Αρένα» των πολιτικών διαξιφισμών η Μαρία Αναστασοπούλου (Photo)

19.05.2023 09:57
anastasopoulou new

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23.00 θα βγει στον αέρα εν τέλει το βραδινό πολιτικό τόκ σόου «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1, για το οποίο είχε ενημερώσει σχετικώς από νωρίτερα το topontiki.gr

Στη νέα πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση ζωντανά, θα φιλοξενηθούν «πρόσωπα που μιλούν για πρώτη φορά», θα παρουσιαστούν «αποκαλύψεις που θα συζητηθούν», ενώ η επικαιρότητα θα καλύπτεται «μέσα από το πρίσμα της ερευνητικής δημοσιογραφίας», ενημερώνει το κανάλι και η δημοσιογράφος για το περιεχόμενο της.

Τονίζεται δε πως στην «Αρένα», «οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.

Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων».

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη Τσίπρα στην Φαίη Σκορδά την Παρασκευή

Καλή η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ αλλά σαν τον «Σασμό» σε…τηλεθέαση δεν έχει

Άλμα τηλεθέασης για τον Alpha την Τετάρτη: Σασμός και Super Κατερίνα «εκτόξευσαν» στην κορυφή τα νούμερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10