search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:07
MENU CLOSE

Φίλης σε Χατζηδάκη: Σε παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης με το Predator και το έχεις βουλώσει! (video)

19.05.2023 12:35
xatzidakis_filis

«Άναψαν» τα αίματα στο προεκλογικό πάνελ του Mega ανάμεσα στον Νίκο Φίλη και τον Κώστη Χατζηδάκη, με αφορμή τον μηχανισμό συλλογής αποτελεσμάτων που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Νίκος Φίλης ρωτήθηκε αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα με τον πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα και την περιβόητη υπόθεση Σίφορντ, η οποία σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα των New York Times έπεσε «θύμα» του Predator, όταν το κινητό της «παγιδεύτηκε» από SMS που έλαβε προκειμένου να επιβεβαιώσει δήθεν το ραντεβού της για την αναμνηστική δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊο.

Ο Κωστής Χατζηδάκης εγκάλεσε τον συνάδελφό του, χρεώνοντάς του έλλειψη σοβαρότητας, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του Νίκου Φίλη ο οποίος τον χαρακτήρισε «ανδρείκελο υπουργού» που παρά το γεγονός ότι έπεσε θύμα παρακολούθησης τώρα «το έχει βουλώσει».

Όλος ο διάλογος:

Φίλης: «Ζούμε σε ένα περιβάλλον που δεν το λέμε μόνο εμείς το λέει και η Ευρωβουλή, όπου γίναμε πράγματα πάρα πολύ περιέργα με την ιστορία του Predator και θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τίποτα. Θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας να μην συμβεί τίποτα. Και θα τα πάρουμε. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δικιά μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων. Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει αποδείξει ότι με το predator έχει κάνει μια συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και την ειδοποίηση του εμβολίου».

Χατζηδάκης: Τα καλύτερα μέτρα που θα είχατε να πάρετε είναι να λέτε σοβαρότερα πράγματα μήπως σας πιστέψει κανας αναποφάσιστος.

Φίλης: Φάνηκε και με την ιστορία της κυρίας Σίφορντ, έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και το εμβόλιο για να μολύνουν την προσωπική ζωή των πολιτών με το Predator.

Χατζηδάκης: Θα χρησιμοποιήσουμε τα εμβόλια και το Predator για να αλλάξουμε τα ψηφοδέλτια στις κάλπες; Είναι σοβαρή τοποθέτηση αυτή τώρα;

Φίλης: Με ίδιους όρους και χρόνους ει δυνατόν θα μπορούμε να διασταυρώνουμε (με το παράλληλο συστημα συλλογής αποτελεσμάτων) τα στοιχεία αυτά. Ο,τι δεν είναι ακριβές θα το καταγγέλλουμε. Θα κάνουμε ένσταση για να διερευνηθεί.

Χατζηδάκης: Δηλαδή επιμένετε ότι θα βάλουμε το εμβόλιο και το Predator μέσα για να αλλάξουμε τα αποτελέσματα;

Φίλης: Κύριε Χατζηδάκη σας άκουγε ο πρωθυπουργός με το Predator όταν μιλούσατε με τους επιχειρηματίες, λίγος σεβασμός…

Χατζηδάκης: Ο κύριος Κοτζιάς, ο Καμμένος και ο Πιτσιόρλας ήτανε μια χαρά;

Φίλης: Εσείς είστε εδώ τώρα και το έχετε βουλώσει, δεν λέτε τίποτα… Λίγη σοβαρότητα!

Χατζηδάκης: Σοβαρότητα το κόμμα σας πρέπει να δείξει!

Φίλης: Είστε ανδρείκελο υπουργού, σας παρακολουθούσε ο πρωθυπουργός…

Χατζηδάκης: Δεν αξίζει στη διαδρομή σας να πέφτετε τόσο χαμηλά. Ήρθατε να μας πείτε ότι με το εμβόλιο και το Predator θα αλλάξουμε το αποτέλεσμα, είναι κωμικοτραγικά αυτά που λέτε.

Φίλης: Εμείς δεν αμφισβητούμε εκ των προτέρων κανένα αποτέλεσμα. Συνεργαζόμαστε με τα δικά μας μέσα προκειμένου να υπάρξει επαλήθευση, στον κατάλληλο χρόνο, γρήγορα, του αποτελέσματος

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη: «Δεν αλλάζω, ψηφίζω ΝΔ από τότε που γεννήθηκα» (video)

Τσίπρας: Ο Κατρούγκαλος που έκανε ένα λάθος είναι εκτός, ο Καραμανλής των Τεμπών είναι εντός

Πανηγυρίζει βουλευτής της ΝΔ για την τιμή στο γάλα: «Το κάναμε πράξη – Από 80 λεπτά στα 1,70 ευρώ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:07