search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:04
MENU CLOSE

Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό – Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό

19.05.2023 19:34
panathinaikos-new

Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό η Παρασκευή (19/5), καθώς υπογράφτηκε η σύμβαση για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα αρχίζει να μετράει αντίστροφα 36 μήνες. Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του γηπέδου του, στον Βοτανικό, να έχει το «κλειδί» του και να προετοιμάζεται για την χρήση του.

Σήμερα, στις 18:30 στο δημαρχείο έπεσαν υπογραφές στις τελικές συμβάσεις του έργου, ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, κάτι που πλέον σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν τα έργα.

Στην ιστορική συνάντηση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν οι κ.κ Αλαφούζος, Παναγιωτίδης, από τον ερασιτέχνη παρόντες ήταν οι κ.κ Μαλακατές, Βρανόπουλος, φυσικά ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης αλλά και εκπρόσωποι της κοινοπραξίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

Αλαφούζος: «Μία από τις μεγάλες στιγμές της ύπαρξής μας από το 1908»

Για έναν Παναθηναϊκό που πλέον θα αλλάξει επίπεδο μίλησε ο περιχαρής ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος: «Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, μία από τις μεγάλες στιγμές της ύπαρξής μας από το 1908. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια μεγάλη αδικία ετών που δεν είχαμε το δικό μας γήπεδο Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο και ευχαριστούμε τους φορείς που το έκαναν πραγματικότητα. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και όμορφο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ούτως ή άλλος θα περάσει στο επόμενο επίπεδο και πριν το γήπεδο».

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα του CIES: Η Ελλάδα «παράγει» ποδοσφαιριστές – 127 παίκτες σε 31 πρωταθλήματα

Ράφαελ Ναδάλ: Δεν θα συμμετέχει στο Roland Garros – Αποσύρεται από το τένις το 2024

Euroleague – Final Four 2023: Το ερυθρόλευκο «τελετουργικό» πριν από τον ημιτελικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07