search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:14
MENU CLOSE

Μύκονος: Αναστέλλεται η άδεια του Nammos από το υπουργείο Περιβάλλοντος

19.05.2023 00:19
nammos louketo – new

Εντολή επιβολής κύρωσης αναστολής άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων Nammos, στη Μύκονο, έδωσαν οι αρμόδιες Αρχές.

Ειδικότερα, κατ’ εφαρμογή των κυρώσεων της παρ. 1 του άρθρου 271Α του ν. 5037/2023, για αυθαίρετες κατασκευές, αμελλητί και το αργότερο εντός 24ωρών, μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Ευθύμιος Μπακογιάννης, έδωσε εντολή επιβολής κύρωσης αναστολής άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων «NAMMOS VILLAGE PROPERTY MANAGEMENT Α.Ε.», «NAMMOS WORLD ΙΚΕ», «MYCRE INVESTMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», «ΝΑΜΜΟS RESTAURANT BY THE SEA A.Ε.» στην περιοχή Ψαρρού της Μυκόνου.

Η εντολή απευθύνεται προς τις αρμόδιες αρχές (δήμο, περιφέρεια, Αστυνομία, υπουργεία Τουρισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών) με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου.

Όπως διευκρινίζεται σχετικά, η αναστολή της άδειας/των αδειών λειτουργίας αφορά το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων που ασκούνται στην περιοχή όπου έχουν εντοπιστεί οι αυθαίρετες κατασκευές ή αυθαίρετες αλλαγές χρήσης είτε αυτές υφίστανται κατά τον χρόνο εντοπισμού των αυθαιρεσιών είτε εκκινήσουν/γνωστοποιήσουν τη λειτουργία τους στην ίδια περιοχή μεταγενέστερα.

Υπενθυμίζεται ότι το Εφετείο με απόφασή του άνοιξε το δρόμο για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων της επιχείρησης.

Διαβάστε επίσης:

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο Κρήτης

Φθιώτιδα: Τρόμος για μητέρα και τα παιδιά της – Το αυτοκίνητό τους έπιασε φωτιά εν κινήσει (Video)

Σεισμός στην Κρήτη: 5,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί, στους δρόμους οι κάτοικοι – Στάλθηκε SMS – Βίντεο από την ώρα του σεισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:12