search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:46
MENU CLOSE

Βλαντή για Παναγιώταρου: «Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την… Καινούργιου!»

20.05.2023 12:49
vlanti_ramona

Για το My Style Rocks και για το ενδεχόμενο να δούμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η Ραμόνα Βλαντή.

«Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν με βλέπουν στο My Style Rocks, μόνο στον ΣΚΑΙ δεν αναρωτιούνται. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν έπρεπε να κρίνω εγώ αυτές τις παίκτριες, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Καμία φορά απογοητεύομαι κι από τον Στέλιο που τα ανέχεται όλα αυτά. Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την αγαπώ πάρα πολύ, είναι πρώην συνεργάτιδά μου και δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω. Θα συνεχίσω να το λέω ότι θα ήθελα να την δω στην παρουσίαση. Θα ήθελα να το παρουσιάσει με την ωραία τσαχπινιά που έχει», δήλωσε στην εκπομπή «Open Weekend» η Ραμόνα Βλαντή.

Στο ερώτημα αν ταιριάζει περισσότερο στο concept από την Κατερίνα Καραβάτου απάντησε: «Ναι. Το έχει και μου αρέσει πολύ στην παρουσίαση η Ηλιάνα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει γιατί ακούω διάφορα. Εμένα μου αρέσει, είναι ένα φρέσκο κορίτσι και θέλω να την δω στην τηλεόραση».

Για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Καλή επιτυχία. Μεταξύ μας δεν έχουμε κρατήσει ούτε κακίες ούτε τίποτα. Είμαστε πολύ χαρούμενες όταν βρισκόμαστε Θα πρέπει να το «ησυχάσει» όλο (σ.σ. το look της). Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου. Ας μην έχουμε άλλη μία. Υπάρχει μία».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: «Το φόρεμα της Δούκισσας στις Κάννες είναι για πικ νικ»

Μαρία Κορινθίου: «Ήρθαν άνθρωποι στη ζωή μου που δεν έπρεπε»

Εύη Βατίδου: Είναι δυνατόν να πάρω άδεια για να κατέβω στις εκλογές;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:45