search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Αντώνης Σρόιτερ: Το μπλουζάκι και το… Oscar – «Το να με βγάλεις πιο όμορφο απ’ ότι είμαι είναι πολύ εύκολο» (video)

21.05.2023 18:00
sroiter_2105_1200-700_new

Το μπλουζάκι που έχει φτιάξει ο Alpha για τις σημερινές βουλευτικές εκλογές παρουσίασε ο Αντώνης Σρόιτερ, κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Να σας δείξω και το ντύσιμο Alpha. Κάποια στιγμή μπορεί να τη φορέσω και εγώ, εάν τα πράγματα πάνε καλά. Το ενθύμιό μας από αυτή την εκλογική βραδιά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, απάντησε στην προσκεκλημένη της εκπομπής, Μαρία Νικόλτσιου, που σχολίασε ένα σχέδιο του σκιτσογράφου Κωνσταντίνου Ρουγγέρη, που απεικονίζει τον Σρόιτερ να κρατάει ένα μικρόφωνο και το… Oscar των εκλογών.

«Πρέπει να πω ότι είναι μάλλον πολύ επιεικής μαζί σου, γιατί το πρώτο σκίτσο που έκανε σε παραβγάζει όμορφο. Και σου δίνει και το Oscar και το μικρόφωνο», είπε η κ. Νικόλτσιου, με τον κ. Σρόιτερ να απαντάει:

«Το να με βγάλεις πιο όμορφο απ’ ότι είμαι είναι πολύ εύκολο, γιατί δεν είναι υψηλά τα στάνταρ. Οπότε, στο χειρότερο θα ανησυχούσα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Σταμάτης Μαλέλης: «Ελπίζω σε μεγάλη συμμετοχή, να μην είναι μόνο 56%» (video)

Γερμανού: «Το Καλύτερα Δε Γίνεται είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!» (Video)

Νίκη Λυμπεράκη: Στις κάλπες με τον γιο της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:53