search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:21
MENU CLOSE

Άντζυ Σαμίου για εκλογές: «Δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός» (Videos)

23.05.2023 12:30
antzi-samioy-new

Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου τοποθετήθηκε η Άντζυ Σαμίου, χαρακτηρίζοντας «αψυχολόγητο» το εκλογικό αποτέλεσμα και τα υψηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η τραγουδίστρια δήλωσε απογοητευμένη από τους πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν «εκείνους που τούς έφεραν σε αυτή την κατάσταση», ενώ θεωρεί ότι μόνο με θαύμα θα μπορούσε να ανατραπεί το αποτέλεσμα στις δεύτερες εκλογές.

Στη συνέχεια, η Άντζυ Σαμίου μίλησε τηλεφωνικά και με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αναφέροντας τα εξής: «Εντελώς αψυχολόγητο, δεν το χωράει το μυαλό μου. Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που τού παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός. Δεν έχω δικαιώμα να κρίνω τον κόσμο; Ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναι υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω; Σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή. Ο κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του», ενέφερε μεταξύ άλλων, ενώ λίγο αργότερα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο παρουσιαστής χαραστήρισε «επικοινωνιακό σφάλμα» εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα να κυκλοφορεί με τζιπ.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Μαρτάκης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον Σάκη Ρουβά (Video)

Κλέλια Ρένεση: «Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους»

Ιρίνα Σάικ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες με Gucci εσώρουχα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:19