search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Σεργουλόπουλος: «Ζητώ η οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες» (videos)

23.05.2023 08:55
sergoulop

Στις 22 Μαΐου ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ με Τζένη Μελιτά, σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να βοηθήσει τη μονογονεϊκή οικογένειά του να αντιμετωπίζεται από το κράτος ισότιμα.

«Ζητώ από την καινούρια κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες οικογένειες».

Η καλεσμένη τους Λένα Αλκαίου που έχει κι εκείνη μια κόρη συμφώνησε και συμπλήρωσε:

«Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Η κόρη μου είναι στην έκτη Δημοτικού και το βιβλίο της Γλώσσας λέει: οικογένεια είναι μαμά-μπαμπάς-παιδί-παππούς-γιαγιά. Γιατί πρέπει το 2023 η οικογένεια να είναι μόνο αυτή; Υπάρχουν κι άλλες μορφές οικογένειας.

Δε μπορεί λοιπόν ένα βιβλίο να επιβάλλει στο παιδί ότι αυτή είναι η οικογένεια. Δεν είναι μόνο αυτή η οικογένεια, υπάρχουν πολλές μορφές. Παιδιά που δεν έχουν μπαμπά ή μαμά και τα προσέχουν η γιαγιά ή ο παππούς», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Της κόρης μου ευτυχώς της έχω εξηγήσει από μικρή και αναγνωρίζει την οικογένειά της. Τώρα αυτό δεν είναι λιγάκι άβολο; Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν παιδιά χωρίς σύντροφο για διάφορους λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα;», αναρωτιέται στη συνέχεια η Λένα Αλκαίου.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Κούκα: Δεν είναι καθόλου εύκολο να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου

Ray Stevenson: Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο δημοφιλής ηθοποιός

Κιμ Καρντάσιαν: «Υπάρχουν νύχτες που κλαίω μέχρι να κοιμηθώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34