search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:49
MENU CLOSE

Κίνηση τώρα: Πρωινό ταλαιπωρίας για τους οδηγούς – Σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών τα σημαντικότερα προβλήματα (live χάρτης)

24.05.2023 08:55
athinon-lamias-kinisi-1

Αντιμέτωποι με αρκετά προβλήματα είναι και σήμερα (24/5) από νωρίς οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Τα μεγαλύτερα εξ’ αυτών εντοπίζονται αυτήν την ώρα σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Παραλιακή.

Πιο αναλυτικά, μποτιλιάρισμα υπάρχει και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στην άνοδο από τη Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από την Αττική οδό έως τη Φιλοθέη και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Πολύ αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στη Βάρης-Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί από τη Βούλα μέχρι και τη στροφή για το Κίτσι.

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν επίσης οι οδηγοί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα και στη Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα κι από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μικροπροβλήματα υπάρχουν ακόμα στην άνοδο της  λόγω εργασιών του Μετρό από το Πεδίο του Άρεως μέχρι την Ιπποκράτους.

Τέλος καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιθέα: Συνελήφθη 38χρονος που οπλοφορούσε με γεμάτους γεμιστήρες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου

Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: Βουτιά θανάτου 70χρονου από τον 4ο όροφο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:45