search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:40
MENU CLOSE

Αρναούτογλου για Μουζουράκη: «Θα χαρώ πολύ αν δεν πάει κανένας δημοσιογράφος στον γάμο του» (Video)

26.05.2023 12:51
moyzoyrakis-new

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος μέσω ενός βίντεο στο youtube που ονόμασε «υπομνημονεύματα», ζητά από τους δημοσιογράφους να μην παραστούν στον γάμο του που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου στην Αίγινα.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν έπειτα από το εν λόγω βίντεο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την άποψη ότι εφόσον αυτή είναι η επιθυμία του τραγουδιστή, ο ίδιος θα χαρεί πολύ αν κανένας δημοσιογράφος δεν δηλώσει το «παρών» στην τελετή.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς στον γάμο του. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δε σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική στιγμή. Μην ξαναπάς ούτε στην πρεμιέρα αν νιώθεις έτσι σαν δημοσιογράφος, το σέβομαι αυτό. Λες φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δεν θέλω. Ωραία, δεν θα έρθω αλλά δε θα ξαναέρθω ούτε σε πρεμιέρα. Αυτό το δέχομαι.

Εγώ αν είχα πρωινό, δε θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δε θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δε το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δε το βλέπουν έτσι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες: 10 «έξυπνες» πόζες που θα… απογειώσουν την εικόνα σου (Video/Photos)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση στο Instagram για την επανασύνδεση με τη μητέρα της «Σε αγαπώ τόσο πολύ»

Κλέλια Ρένεση κατά Λιάγκα: «Έλλειψη βασικής δημοσιογραφικής ηθικής» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:39