search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Τίνα Τέρνερ: Όταν η Μπιγιονσέ και ο Jay – Z τη γελοιοποίησαν σε τραγούδι τους (videos/photo)

26.05.2023 08:44
TINA-TURNER

Ο θάνατος της Τίνα Τέρνερ άφησε ένα τεράστιο κενό στη μουσική βιομηχανία και έκανε όλον τον πλανήτη να μιλά γι αυτό. Επιπλέον έφερε στο προσκήνιο διάφορα περιστατικά που αφορούσαν στη ζωή της όπως αυτό με τη Μπιγιονσέ και τον Jay – Z.

Πιο συγκεκριμένα, οι φαν του θρύλου της μουσικής, με αφορμή τον θάνατό της, θυμήθηκαν τους στίχους του τραγουδιού «Drunk in love», όπου η Μπιγιονσέ και ο Jay – Z κάνουν αναφορά σε μια τραυματική εμπειρία που έχει ζήσει η Τίνα Τέρνερ με τον πρώτο της σύζυγο Άικ Τέρνερ που την κακοποιούσε.

Οι επίμαχοι στίχοι του τραγουδιού λένε: «Είμαι ο Άικ Τέρνερ/ Μωρό εγώ δεν παίζω/ Τώρα φάε το κέικ, Άννα Μέι».

Αναφέρονται σε ένα πραγματικό περιστατικό κακοποίησης που βίωσε η τραγουδίστρια με τον Άικ, όταν θαυμαστές της τους είχαν πλησιάσει να ζητήσουν αυτόγραφο από εκείνη κι όχι από τον σύζυγό της. Τότε εκείνος θύμωσε και της έβαλε κέικ στο στόμα, απαιτώντας: «Φάε το κέικ, Άννα Μέι».

Μετά την είδηση ότι η Τίνα Τέρνερ έφυγε από τη ζωή, το Twitter γέμισε με σχόλια που αναφέρονται στη Μπιγιόνσε και τον «φόρο τιμής που θα αποτίσει» στην Τέρνερ, με ειρωνική διάθεση.

«Ακόμη δεν μπορώ να ξεπεράσω τους στίχους αυτού του τραγουδιού» έγραψε μία γυναίκα στην πλατφόρμα. «Ένιωσα τεράστια αηδία όταν κατάλαβα πού αναφέρονταν οι στίχοι» σχολίασε μία άλλη.

«Γελοιοποίησαν την κακοποίησή της» γράφει τέλος άλλος χρήστης.

Δείτε τη σκηνή από την αυτοβιογραφική ταινία για την Τίνα Τέρνερ που αναφέρετε στο συγκεκριμένο περιστατικό:

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Ζαχαράτος: Η Μαρινέλλα είναι πάντα εκεί για μένα (Video)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συναντήθηκε μετά από χρόνια με τη μητέρα της

Σακίρα: Υπάρχει ειδύλλιο με τον Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:16