search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:50
MENU CLOSE

Πτήση Ν. Κορέα: «Ένιωσα δυσφορία και άνοιξα την έξοδο κινδύνου»

27.05.2023 09:12
AEROPLANE

Δυσφορία επικαλέστηκε πως ένιωσε ο επιβάτης της Asiana Airlines που άνοιξε εν μέσω πτήσης έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου λίγα λεπτά προτού αυτό προσγειωθεί στην Ντέγκου, στη Νότια Κορέα.

Ο 30χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι άνοιξε την θύρα επειδή ήθελε να κατέβει γρήγορα από το αεροπλάνο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Επίσης είπε στην αστυνομία ότι ήταν στρεσαρισμένος καθώς είχε χάσει τη δουλειά του πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας είχε ανοίξει την έξοδο κινδύνου όταν το αεροπλάνο βρισκόταν περίπου 213 μέτρα πάνω από το έδαφος, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Εννέα επιβάτες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Όλοι πήραν εξιτήριο έπειτα από περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με αξιωματούχο της πυροσβεστικής.

Η αστυνομία σχεδιάζει να συλλάβει τον άνδρα μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, σύμφωνα με το Yonhap.

Ο Τζιν Σέονγκ-χιουν, πρώην αξιωματούχος ασφαλείας θαλάμου επιβατών της Korean Air, δήλωσε ότι από όσο γνωρίζει κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί, αλλά πρόσθεσε ότι επιβάτες έχουν ανοίξει εξόδους κινδύνου χωρίς άδεια ενώ το αεροπλάνο βρίσκεται στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στην Τουρκία: Oι δημοσκοπήσεις βλέπουν νίκη Ερντογάν και οι επενδυτές ετοιμάζονται για νέα πλήγματα στην οικονομία

Σουδάν: 85χρονος πυροβολήθηκε ενώ αναζητούσε βοήθεια και η σύζυγός του πέθανε από ασιτία

Σοκ στο Μιλάνο: Νεκρός άνδρας από μύκητα Candida auris – Είχε ταξιδέψει από την Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:48