search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:59
MENU CLOSE

Iron Maiden: Έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το «Alexander The Great» (Video)

29.05.2023 19:24
iron_maiden

Οι Iron Maiden -επιτέλους- έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Alexander The Great, ικανοποιώντας έτσι έναν μεγάλο και διακαή πόθο των φαν και ιδιαίτερα των Ελλήνων θαυμαστών τους. Η μεγάλη αυτή στιγμή συνέβη στη συναυλία του γκρουπ στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο της περιοδείας τους Future Past.

Σημειώνεται ότι το τραγούδι από το άλμπουμ των Iron Maiden, Somewhere in Time του 1986 και δεν το έχουν παίξει ποτέ ζωντανά πάνω στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους οι Maiden έπαιξαν και άλλα κομμάτια – έκπληξη από το ίδιο άλμπουμ.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε συναυλία τους στην Ελλάδα, οι Έλληνες φαν ζητούν από τον Ντίκινσον και την παρέα του να παίξουν το τραγούδι, χωρίς αυτό ωστόσο να συμβαίνει…ποτέ.

Το 2018 πάντως στη μεγάλη συναυλία τους στο Rockwave Festival, ο Ντίκινσον, λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή στο τέλος της βραδιάς, χάρισε στο ελληνικό κοινό ένα ρεφρέν του τραγουδιού κάνοντας το πλήθος να παραληρεί.

Διαβάστε επίσης:

Μάρτιν Σκορσέζε: Συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο και ανακοίνωσε ταινία για τον Χριστό (photos)

Αγγελάκας: «Δεν πιστεύω σε αυτή την κοινωνία, είναι σε παραίσθηση» (Video)

Aυλαία για το76ο Φεστιβάλ Καννών: Οι ταινίες, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα δάκρυα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:53