search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης για «κατάρρευση» της Τράπεζας Θεμάτων: «Παίζουν με την αγωνία των μαθητών»

30.05.2023 13:51
exetaseis_new

Για αποτυχία της πολιτείας απέναντι στην διενέργεια των εξετάσεων μετά και την δεύτερη συνεχόμενη κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.  

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Για μία ακόμα μέρα αναδεικνύεται η αποτυχία της πολιτείας να εξασφαλίσει την εύρυθμη διενέργεια των εξετάσεων. Το επιτελικό κράτος αποδείχθηκε για άλλη μια φορά επιτελικό χάος».  

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στρέφεται και κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως ρίχνει τις ευθύνες στην υπηρεσιακή. 

«Παίζουν με την αγωνία των μαθητών προσπαθώντας να ρίξουν μάλιστα τις ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση βέβαια δεν είναι μόνο ευθύνη του υπουργείου Παιδείας, είναι και θέμα κυβερνοασφάλειας των εθνικών μας ψηφιακών υποδομών, ευθύνη που με απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας πέρασε σε μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης», καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Αναδιάταξη δυνάμεων, θετικό μήνυμα και «restart» από τα χαμένα προπύργια

Η Ελένη Χρονοπούλου απαντά στην Ομάδα Αλήθειας για τους φόρους: «Έπαθα σαρδάμ» (video)

Απόβαση στελεχών της ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα με σκοπό να ανακόψουν την δυναμική της «Νίκης» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07