search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:00
MENU CLOSE

Σοφία Μανωλάκου: Γιατί έβγαλε τα παπούτσια της στον αέρα της εκπομπής (Video)

31.05.2023 12:10
melita-manolakoy-new

Για τις ιδιαιτερότητές της μίλησε η Σοφία Μανωλάκου, ενώ συζητώντας με τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της στον αέρα της εκπομπής ώστε να νιώσει πιο άνετα, όπως είπε.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε παλαιότερα με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Το πρωί δεν μιλιέμαι καθόλου. Θέλω μία ώρα να μην μου μιλάει άνθρωπος μέχρι να συνέλθω. Δεν θέλω να μιλήσω ούτε όταν ξυπνάω με κάποιον. Μπορεί να πάω στη δουλειά, στο γύρισμα και θέλω λίγη ώρα να εγκλιματιστώ. Το απόγευμα είμαι άλλος άνθρωπος» τόνισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια. Όταν έκανα πρωινή εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ξυπνούσα πολύ νωρίς ώστε όταν πάω 7-8 η ώρα να είμαι καλά.

Ήταν πολύ ωραία, με θεωρώ πολύ τυχερή που ήμουν με αυτή την ομάδα γιατί παίζει ρόλο η ενέργεια. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα από την άποψη του gossip, δεν το χω και στη ζωή μου. Δεν ήταν το στοιχείο μου. Σε όλα τα υπόλοιπα πέρασα πολύ ωραία» είπε, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να βγάλει τα παπούτσια της ώστε να νιώσει πιο άνετα, με την παρουσιάστρια να την ακολουθεί.

«Συγγνώμη, με ενοχλούν λίγο τα παπούτσια. Θα τα βγάλω, δεν πειράζει ε; Δεν ενοχλεί κανέναν που έβγαλα τα παπούτσια;» είπε με την Τζένη Μελιτά να απαντά:

«Τα έβγαλες; Επιτέλους! Θα τα βγάλω κι εγώ για να αισθανθώ άνετα με την καλεσμένη. Να σου πω και κάτι; Τι τα φοράμε τα τακούνια εδώ μεσημεριάτικα; Κι εγώ μη νομίζεις με τις παντόφλες μπαίνω απλά μετά βάζω τα τακούνια»

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Πάνια: «Είμαι γεννημένη για τολμηρά μαγιό» (video)

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Μπόγδανο και Καραγκούνια (Video)

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Στιγμές τρόμου βγαλμένες από ταινία έζησε ο ηθοποιός μέσα στο σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34