search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:56
MENU CLOSE

Παρέλαση της ΝΔ στα γενέθλια του 9,84 (Video)

02.06.2023 11:50
mitsotakis-new (2)

Η… μισή Ν.Δ. βρέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ρ/σ Αθήνα 984 στο Γκάζι, με αφορμή μια εκδήλωση που αφορούσε τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον δήμαρχο Αθηναίων όταν εξέπεμψε για πρώτη φορά ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προέβη στην τελετή ονοματοδοσίας του αμφιθεάτρου του σταθμού, το οποίο πλέον θα φέρει το όνομα του Μιλτιάδη Έβερτ, 36 χρόνια μετά την πρώτη λειτουργία του δημοτικού ραδιοφώνου της πρωτεύουσας.

Παρόντες στην τελετή, μεταξύ άλλων, ήταν οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι πρώην υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Θάνος Πλεύρης.

Πέραν των πολιτικών, το «παρών» έδωσαν οι κόρες του εκλιπόντος, ο πρώτος διευθυντής του ραδιοσταθμού Γιάννης Τζανετάκος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο μεγάλος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, καθώς και σχεδόν το σύνολο των στελεχών και εργαζομένων σήμερα στον Αθήνα 984.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Κόκκινο πανί» για την Χαριλάου Τρικούπη ο Σκέρτσος

Θεόδωρος Πάγκαλος: «Καλό ταξίδι πατέρα» – Το συγκινητικό «αντίο» του γιου του

Λιάγκας σε Μητσοτάκη: «Πώς την παλεύετε με τις ρακές;» – «Προσποιούμαι ότι πίνω» η απάντηση του προέδρου της ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52