search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Πτωτική τάση στην τηλεθέαση την πρώτη του μήνα – Παρέμεινε στην κορυφαία θέση ο «Σασμός»

02.06.2023 20:17
sasmos-new

Για πρώτη φορά έπειτα από- πάρα πολύ- καιρό στην πρώτη θέση τηλεθέασης ανεξαρτήτως προγράμματος ο δείκτης τηλεθέασης σταμάτησε κάτω από το 11%.

Το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ήταν μεν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών την 1η Ιουνίου αλλά ο δείκτης τηλεθέασης σταμάτησε στο 10,9%. Δεύτερη προτίμηση η σειρά «Η γη της ελιάς» με τον δείκτη της Nielsen να φθάνει στο 9,7%.

Μισή ποσοστιαία μονάδα πρόσθεσε στην απόδοση του  το σόου «Survivor all star» και ήταν η τρίτη επιλογή της ημέρας. Ο «Παράδεισος των κυριών» παρουσίασε απώλειες περίπου μίας ποσοστιαίας μονάδας και πέρασε στην τέταρτη θέση από την τρίτη στην οποία είχε τερματίσει την Τετάρτη, τελευταία ημέρα του Μαΐου.

«Πεσμένη» και η απόδοση του «Μαύρου ρόδου» παρότι διατηρήθηκε στην ίδια με την προχθεσινή θέση που είχε εμφανιστεί στο Top 10.

Το επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ανέβηκε μια θέση, αν και υποχώρησε σε τηλεθέαση.

Μια από τα ίδια και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το οποίο είδε τον δείκτη τηλεθέασης να υποχωρεί κατά 1,3% χθες, σε σχέση με την Τετάρτη. Έπαιξε μάλιστα ρόλο για την άνοδο της σειράς του Alpha κατά μία θέση.

Απώλειες και για τον «Έρωτα φυγά», όμως διατήρησε την ίδια θέση κατάταξης με εκείνη που είχε στο τηλεβαρόμετρο της Τετάρτης.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στον «Τροχό της τύχης» ο οποίος είδε τον δείκτη τηλεθέασης να κινείται καθοδικά, αλλά διατηρήθηκε στην δεκάδα των δημοφιλέστερων προγραμμάτων της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

«Κουνάει το δάχτυλο» στον Αλέξη Τσίπρα ο Γιώργος Λιάγκας (Video)

Παρέλαση της ΝΔ στα γενέθλια του 9,84 (Video)

Πρωταγωνιστές: Στον κόλπο με τις λίμνες που εκπέμπει SOS

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:45