search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Χειρουργήθηκε ο Ναδάλ – Επιστροφή στα γήπεδα το 2024

03.06.2023 11:46
nadal-new

Ενώ ο Κάρλος Αλκαράθ ρίσκαρε τη θέση του στη φάση των «16» στο Ρολάν Γκαρός, στην Ισπανία ο Ραφαέλ Ναδάλ συνέχισε την αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στον λαγονοψοΐτη, που τον οδήγησε σε προσωρινή διακοπή στην επαγγελματική καριέρα του.

Όπως ανέφερε η ομάδα του, ο Ισπανός υποβλήθηκε σε «μικρή αρθροσκοπική επέμβαση για να αποκαταστήσει τον ψοΐτη μυ που τον κρατούσε εκτός αγώνων από τον Ιανουάριο». Η χειρουργική επέμβαση, συνεχίζει η δήλωση, έγινε στη Βαρκελώνη από τους γιατρούς Κοτόρο, Φιλιπόν και Βιλάρο.

Ο Ναδάλ έπαιξε τον τελευταίο αγώνα του στις 18 Ιανουαρίου, στον δεύτερο γύρο του Australian Open στον οποίο τραυματίστηκε και έχασε από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ. 

Στις 19 Μαΐου, ο Ισπανός ανακοίνωσε ότι θα έκανε μια διακοπή πριν συνεχίσει ξανά την καριέρα του, για να μπορέσει να αναρρώσει καλά από τον τραυματισμό και να αγωνιστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα το 2024, που προέβλεψε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά του στην ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης:

Roland Garros: Έκλεισε θέση για τους «16» ο Τσιτσιπάς – Νίκησε με 3-0 τον Σβάρτσμαν

Καρίμ Μπενζεμά: «Ομολόγησε» ότι αποχωρεί από τη Ρεάλ μέσω… Instagram

Ολυμπιακός: Αθλητικός διευθυντής ο Κορδόν και επίσημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44