search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Γενικής αποδοχής Νικήτας

03.06.2023 15:32
nikitas_kaklamanis_new

Για όσους ενδιαφέρονται για τη στατιστική, στη… μονοήμερη Βουλή που σχηματίστηκε την περασμένη Κυριακή για να διαλυθεί μια μέρα αργότερα, υπήρξε και ένα μέλος του προεδρείου που συγκέντρωσε το 100% των ψήφων κατά τη διαδικασία της εκλογής του.

Ο λόγος για τον α’ αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος εξελέγη με 296 ψήφους, δηλαδή όσες και οι παριστάμενοι νεοεκλεγέντες βουλευτές, απολαμβάνοντας πραγματικά διακομματικής αποδοχής.

Η αποδοχή αυτή δεν είναι τυχαία, πάντως, αφού στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν μόνο καλά λόγια να λένε για τον έμπειρο βουλευτή και αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος και διευθύνει με μαεστρία και χιούμορ, αλλά και αποφεύγοντας, όσο, φυσικά, είναι δυνατόν τις… κακοτοπιές, όταν προεδρεύει των συνεδριάσεων της ολομέλειας.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή στη μειονότητα της Αλβανίας

Κόμμα Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου: «Γκάφα» με το σήμα του… Δημοκρατικού Στρατού

Παρέλαση της ΝΔ στα γενέθλια του 9,84 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:03