search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Ισχυρότερο «άρωμα γυναίκας» στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2284
01/06/2023
03.06.2023 16:17
mitsotakis_agapidaki_2804_new

Το έγραψε το topontiki.gr ήδη, ωστόσο αξίζει να επαναληφθεί: Κατά την περιοδεία του στον νομό Λασιθίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά «φωτογράφισε» την Ειρήνη Αγαπηδάκη ως μέλλουσα υπουργό Υγείας, αν η Ν.Δ. πετύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας.

Φαίνεται όμως ότι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ δεν είναι η μόνη γυναίκα που έχει βάλει πλώρη για μια θέση στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καθώς ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για ισχυρότερο «άρωμα γυναίκας» στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις «σίγουρες» συγκαταλέγονται η Νίκη Κεραμέως, η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Σοφία Ζαχαράκη, οι οποίες, εκτός του ότι συμμετείχαν και στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ, τα πήγαν πολύ καλά και στις εκλογές του Μαΐου, πράγμα που τις καθιστά υποψήφιες για χαρτοφυλάκιο.

Φυσικά, δεν θα είναι οι μόνες, αν τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ δεν υπαναχωρήσει και όντως θελήσει να αυξήσει τη συμμετοχή των γυναικών στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης:

Γενικής αποδοχής Νικήτας

Προσοχή στη μειονότητα της Αλβανίας

Κόμμα Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου: «Γκάφα» με το σήμα του… Δημοκρατικού Στρατού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07