search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:35
MENU CLOSE

«Οι Προδότες»: Πρεμιέρα με εντάσεις από την πρώτη αποστολή (video)

07.06.2023 17:00
prodotes_ant1_0706_1460-820_new

Σε περίπου επτά ώρες θα βγει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού τακτικής και μυστηρίου «Οι Προδότες» του ΑΝΤ1.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00. Τότε θα προβληθεί η άφιξη των 22 παικτών στον ειδικά διαμορφωμένο αρχιτεκτονικό χώρο στον οποίο θα αναπτυχθεί το παιχνίδι.

Οι παίκτες ανακαλύπτουν το εσωτερικό της Έπαυλης και κάθονται στην Στρογγυλή Τράπεζα. Εκεί, όλοι ξεκινούν ως Πιστοί μέχρι τη στιγμή που κάποιοι θα νοιώσουν το άγγιγμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον ώμο τους και θα οριστούν πλέον Προδότες.

Πιστοί και Προδότες θα συνεργαστούν στην πρώτη αποστολή τους. Και φυσικά ξεσπούν οι πρώτες εντάσεις. Οι παίκτες επιστρέφουν στην Έπαυλη και υπάρχει διάχυτη αγωνία για το ποιος θα δολοφονηθεί το βράδυ από τους Προδότες. Όταν το ρολόι θα δείχνει μεσάνυχτα, οι παίκτες αποχωρούν για τα δωμάτιά τους. Οι Προδότες επιστρέφουν στην Έπαυλη, παραλαμβάνουν τους μανδύες τους και πηγαίνουν στο Κονκλάβιο για το πρώτο τους συμβούλιο. Είναι στιγμή κατά την οποία θα αποφασίσουν ποιον θα «δολοφονήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Σε κρίση το CNN – Έρχονται δραματικές αλλαγές

Σασμός – Spoiler: Σε σύγκρουση η Καλλιόπη με Αστέρη και Αργυρώ (Videos)

Open: Συμφωνία με την Barking Well Media – Αναλαμβάνει τον ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44