search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:24
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: «Όχι» στη Disney και τους «Πειρατές» ό,τι και αν του…τάξουν

08.06.2023 21:45
DEPP
AP

Οριστικό τέλος έβαλε ο Τζόνι Ντεπ σε όλα τα ενδεχόμενα να συνεργαστεί ξανά με τη Disney (Ντίσνεΐ) και κατ’ επέκταση τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Σύμφωνα με την DailyMail, πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού, υποστηρίζουν πως αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει το μεγάλο come back ως «Τζακ Σπάροου», καθώς είναι έξω φρενών με τον κολοσσό παραγωγής ταινιών.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός, πως η Disney δεν τον στήριξε στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης του με την Αμπερ Χερντ.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει σε ένα ακόμη σίκουελ των «Πειρατών».

Κατά τις ίδιες πηγές όμως, εκείνος έλεγε στους συνεργάτες του πως «δεν τον ενδιαφέρει να συνεργαστεί ξανά με τη Ντίσνεΐ. Τον παράτησαν παρά το ότι η Αμπερ έλεγε ένα σωρό ψέματα».

Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το…Χόλιγουντ

«Έχει αποφασίσει πως ό,τι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στα στούντιό τους και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία» γράφει στο ίδιο δημοσίευμα.

«Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Χόλιγουντ. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά» προσθέτουν πηγές από το περιβάλλον του Ντεπ.

Διαβάστε επίσης:

O Τούπακ απέκτησε το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ

Παγώνη για Μουτσινά: «Τσακωνόμασταν για να τον πείσω να εμβολιαστεί» (Videos)

Χριστίνα Σούζη: «Θυμάμαι τον εαυτό μου στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και να λέω τώρα έχω τελειώσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:23