search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: «Υπάρχει κίνδυνος παντοδυναμίας και όχι ακυβερνησίας»

10.06.2023 23:20
ANDROULAKIS

Την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ από τους πολίτες της Αρκαδίας ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς ψηφοφόρους της Αριστεράς, της Κεντροαριστεράς και του Κέντρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίξε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας, αλλά κίνδυνος παντοδυναμίας και ζήτησε ψήφο στο ΠΑΣΟΚ για να υπάρξει ανάχωμα στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας της ΝΔ χαρακτηρίζοντας εκβιαστικά τα διλήμματα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αφού, λοιπόν, τους μάζεψε όλους από τη δεξιά πολυκατοικία, ας πάρει και τον κ. Βελόπουλο και εκείνους, που πουλούν χριστιανεμπόριο, και να κάνει την κυβέρνηση, που πραγματικά εκφράζει η Νέα Δημοκρατία: Τη βαθιά συντήρηση», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με τη σεναριολογία περί μη επίτευξης αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθύνθηκε στον κόσμο της Αριστεράς, λέγοντας: «Τον κόσμο της Αριστεράς που προσέβαλε ο κ. Τσίπρας, όταν δεν ψήφισε την τροπολογία που εμπόδιζε τους φονιάδες του Παύλου Φύσσα, τη Χρυσή Αυγή, και κατόπιν – τρεις μέρες πριν τις εκλογές – κάλεσε τους δήθεν παραστρατημένους χρυσαυγίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή, κύριε Τσίπρα» .

Σχετικά με την φορολογική πολιτική, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Άκουσα να μας ψέγουν για τις φορολογικές μας προτάσεις. Γιατί ενοχλείται τόσο πολύ η Νέα Δημοκρατία; Οι προτάσεις μας αφορούν 1.000, 2.000, 3.000 οικογένειες. Αποκαλύπτεται όμως από το άγχος του κ. Μητσοτάκη, ποιους υπηρετεί η σημερινή Νέα Δημοκρατία. Εμείς υπηρετούμε τον λαό και την πατρίδα και όχι 2.000 οικογένειες, που θέλουν ρουσφέτια στα φορολογικά τους και στις γονικές παροχές».

Αναφερόμενος σε ζητήματα πολιτικού ήθους, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε: «Ο ένας προστάτευσε το περιβάλλον του και τον εαυτό του στο απίστευτο σκάνδαλο των υποκλοπών, που μας έφερε δεκαετίες πίσω. Ο άλλος προφύλαξε τον στενότερο συνεργάτη του, που καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο με 13-0. Δεσμεύομαι ότι τέτοιες περιφρονητικές επιλογές για εσάς και τη δικαιοσύνη, δεν θα κάνω ποτέ. Δεν χωράει κανένα πρόσωπο που θα πληγώσει τη νέα αυτή πορεία κοντά μας. Όποιος πληγώσει τον ελληνικό λαό, θα κατεβαίνει από το “τρένο” της Δημοκρατικής Παράταξης. Και δεσμεύομαι και εδώ, από την Τρίπολη, ότι αυτή η νέα πορεία δεν σηκώνει παζάρια. Είναι πορεία ειλικρίνειας, ήθους και συνέπειας».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε και την απώλεια του κορυφαίου συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου: «Δυστυχώς σήμερα έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας, ο μεγάλος Κρητικός, ο μεγάλος συνθέτης, ο μεγάλος δημοκράτης Γιάννης Μαρκόπουλος. Ο άνθρωπος που εξέφρασε με το έργο του τους πόθους, τους αγώνες και τα οράματα του ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Γιάννη Μαρκόπουλου

Κωνσταντοπούλου: «Ήταν όλοι ενήμεροι για τις αλλαγές στις λίστες»

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιούνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10