search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:08
MENU CLOSE

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ» (Video)

13.06.2023 12:42
korgialas-new

Για τη ζωή του στη Ναύπακτο, τον γιο του, αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί με τις πρώην συντρόφους του μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!», ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να αφήσει την πρωτεύουσα για να εγκατασταθεί στη Ναύπακτο, καθώς απολαμβάνει τη ζωή εκεί, ενώ αναφερόμενος σε θαυμάστριες του, δεν έκρυψε ότι έχει βιώσει ακραία περιστατικά.

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για έμενα να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Ναύπακτο. Ήθελα πάντα να το κάνω και βοήθησε και ο κορωνοϊός σε αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος που έχω αποκομίσει είναι που ξυπνάω το πρωί και βλέπω τον Κορινθιακό κόλπο και το κάστρο της Ναυπάκτου και λέω στον εαυτό μου “τι ζω;”. Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει.

Τον έχω μάθει όμως και αν δει ένα ωραίο παιχνίδι σε κάποιο μαγαζί θα γυρίσει και θα με ρωτήσει εάν έχουμε λεφτά να το αγοράσουμε. Μπορεί να έχω χρήματα, αλλά του λέω ότι θα το αγοράσουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχω δουλέψει και εκείνος δεν λέει τίποτα. Την επομένη εβδομάδα όμως πηγαίνω και το αγοράζω χωρίς να μου το ζητήσει ξανά εκείνος.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, όμως, και στις πρώην του επισημαίνοντας ότι διατηρεί μαζί τους άριστες σχέσεις.

«Έχω κρατήσει πολύ καλές επαφές με την πρώτη μου σύζυγο, την Δήμητρα. Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές. Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή, έχουν φτιάξει πολύ οι σχέσεις μας. Με την Ευρυδίκη θα ήθελα να συνυπάρξω ξανά καλλιτεχνικά σε μια συναυλία.»

Τέλος, ο Δημήτρης Κοργιαλάς αναφέρθηκε σε ακραία περιστατικά που έχει βιώσει από θαυμάστιες, με κάποιες να μη διστάζουν να βάλουν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, ενώ δεν έκρυψε και την περιπέτειά του με την κατάθλιψη.

«Συνεργαζόμουν με την Άννα Βίσση και ανέβηκε μία λουλουδού στη σκηνή που ήθελε να μου ρίξει λουλούδια στο κεφάλι και της είπα “φύγε, αργότερα”. Είχα τρεις φανατικές θαυμάστριες. Η μία είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ. Αυτό είναι το πιο ελαφρύ, είχα κι άλλα χειρότερα.

Η κατάθλιψη είναι ένα με εμένα, την έχω περάσει, πήγα να αυτοκτονήσω κανονικά. Με είχαν πιάσει κρίσεις πανικού λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχε περάσει πατέρας μου. Κλείδωσε το ηλιακό μου πλέγμα κι έπαθα κατάθλιψη».

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: «Ελπίζω να γίνει διεθνής η νέα μου σειρά»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το ημερολόγιο από το 1987 και η προδοσία στη ζωή του (Video)

Δανάη Μπάρκα: Βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να χορεύει στον δρόμο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 11:08