search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:12
MENU CLOSE

Εκουαδόρ: Η «νεκρή» άρχισε να χτυπάει το φέρετρο από μέσα – Σε σοκ όσοι ήταν στην κηδεία της (Video)

13.06.2023 11:17
κιδεια2 νες

Η 76χρονη γυναίκα που είχε θεωρηθεί νεκρή σε νοσοκομείο το Εκουαδόρ σοκάρισε τους συγγενείς της στη διάρκεια της κηδείας της, όταν άρχισε να χτυπά το φέρετρό της στην προσπάθεια να ανασάνει.

Ο γιος της Χιλμπέρτο Μπαρμπέρα περιγράφει τον τρόμο και την έκπληξη των παραβρισκόμενων στην κηδεία.

«Μας τρόμαξε», λέει ο γιος της γυναίκας στο πρακτορείο Αssociated Press, προσθέτοντας ότι η κατάσταση της μητέρας του παραμένει κρίσιμη.

Η Μπέλα Μοντόγια, μία συνταξιούχος νοσοκόμα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο την Παρασκευή με συμπτώματα εγκεφαλικού και καρδιοπνευμονικής ανακοπής.

Η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες του γιατρού υπηρεσίας να την επαναφέρει στη ζωή και ο γιατρός ενημέρωσε τους συγγενείς ότι ήταν νεκρή.

Ο γιατρός του είπε ότι είχε πεθάνει

Ο γιος της λέει πως η μητέρα του δεν είχε τις αισθήσεις της όταν μεταφέρθηκε σε μονάδα έκτακτων περιστατικών και λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός του είπε ότι είχε φύγει από την ζωή και έβγαλε πιστοποιητικό θανάτου.

Οι συγγενείς παρέλαβαν την γυναίκα, απευθύνθηκαν σε γραφείο τελετών και τοποθετήθηκε σε φέρετρο.

Όμως ύστερα από αρκετές ώρες άρχισαν να ακούνε παράξενους θορύβους μέσα από το φέρετρο.

«Ήμαστε περίπου 20 άτομα. Είχαν περάσει πέντε ώρες αφότου τοποθετήθηκε στο φέρετρο και αρχίσαμε να ακούμε θορύβους. Η μητέρα μου ήταν τυλιγμένη στο σάβανο, μέσα στο φέρετρο και όταν την πλησιάσαμε διαπιστώσαμε ότι ανάσαινε βαριά», περιγράφει ο Μπαρμπέρα.

Οι συγγενείς πήραν στα χέρια την Μοντόγια και την πήγαν πάλι στο νοσοκομείο, στη πόλη Μπαμπαόγιο, όπου νοσηλεύεται πλέον σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Είναι διασωληνωμένη και οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες στους συγγενείς.

Το υπουργείο Υγείας του Εκουαδόρ έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας για το τι ακριβώς είχε συμβεί και συγκροτήθηκε επιτροπή ειδικών για να εξακριβωθεί με ποιες διαδικασίες το νοσοκομείο εκδίδει τα πιστοποιητικά θανάτου.

Διαβάστε επίσης

Αράχνη «μαύρη χήρα» πιάστηκε στον «ιστό» σαρκοφάγου φυτού (Video)

Κολομβία: Η συγκινητική ζωγραφιά των παιδιών που διασώθηκαν στη ζούγκλα – «Πόλεμος» για την κηδεμονία (photos/videos)

Κούβα: Τρεις νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44