search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:08
MENU CLOSE

«Μάγισσα»: Συμπέθεροι από τη Μάνη Τάσος Νούσιας, Γιώργος Γάλλος για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1

14.06.2023 11:19
magissa_new

Δυο μανιάτες πατριάρχες υποδύονται στη νέα ιστορική-δραματική σειρά με εγκληματολογικά στοιχεία «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Γάλλος και ο Τάσος Νούσιας, τις οικογένειες των οποίων διχάζει μίσος και χοσιά, σύμφωνα με το σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη-Πέτρου Καλκόβαλη.

Ο Νούσιας κάνει έναν αδίστακτο πειρατή και τα βρίσκει με τον Γάλλο που κάνει έναν άρχοντα.

Στην τραχιά γη της Μάνης του 1817 και με την Ελλάδα υπο τον Οθωμανική κατοχή οι δύο γενάρχες αποφασίζουν να κάνουν «σιάξιμο». Ο καπετάνιος δίνει την κόρη του στον έναν από τους δύο γιούς του τοποτηρητή.

Η πλοκή θα αρχίζει να παίρνει δραματική τροπή όταν το ζευγάρι αποκτά παιδί αλλά το νεογέννητο, 40 ημέρες αργότερα, εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια του σπιτιού έχει ενόραση ότι το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο σε ποτάμι και λέει αυτό που «είδε» στα αφεντικά της.

Και έτσι αρχίζει η ιστορία στις παρυφές της Επανάστασης με μεγάλες σκηνές δράσης, με μάχες σώμα με σώμα σε τοποθεσίες της Καρδαμύλης, στο Σούνιο, το Μαραθώνα αλλά και σε έναν μανιάτικο πύργο ύψους εννέα μέτρων ο οποίος «χτίστηκε» για τις ανάγκες της σειράς στο κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα.

Στα 60 επεισόδια της σειράς, με σκηνοθέτη τον Λευτέρη Χαρίτο τα οποία θα μεταδίδονται δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα από τον σταθμό, πρωταγωνιστούν εκτός από τους Γάλλο και Νούσια οι Έλλη Τρίγγου, Αναστάσης Ροϊλός, Κατερίνα Λέχου, Νίκος Ψαρράς, Θέμις Μπαζάκα και συνολικά καμιά σαρανταριά ηθοποιοί σε κομβικούς ρόλους.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Παρουσιαστής έβγαλε τα ρούχα του σε ζωντανή σύνδεση (Video)

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός» τη Δευτέρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Ήρα Φελουκατζή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:07