search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:30
MENU CLOSE

Αθηνά Λινού: Συγγνώμη στους παιδιάτρους- Αδιαπραγμάτευτος ο σεβασμός μου στο λειτούργημά σας

16.06.2023 18:22
linou876- new

Μέσω Twitter απολογήθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού για τις δηλώσεις της για τους ιδιώτες παιδιάτρους, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Σε ομιλία της στο πλαίσιο της παρουσίασης για την ανάγκη βελτίωσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, όπου έδωσε το παρών και ο Αλέξης Τσίπρας που παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβάθμιση του ΕΣΥ, η κ. Λινού αναφέρθηκε στους παιδιάτρους συσχετίζοντας τη φροντίδα τους με την πληρωμή που λαμβάνουν ως ιδιώτες. Στην ανάρτησή της κάνει λόγο ότι «ο σεβασμός μου στο λειτούργημα του παιδιάτρου είναι αδιαπραγμάτευτος και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που μέσα από μία έκφρασή μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι δεν σέβομαι τον ιδιώτη γιατρό».

Αναλυτικά η ανάρτηση Λινού

«Ο σεβασμός μου στο λειτούργημα του παιδιάτρου είναι αδιαπραγμάτευτος και αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο περιέγραψα το έργο τους κατά την ομιλία μου την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Εντούτοις θέλω να ζητήσω συγγνώμη που μέσα από μια έκφρασή μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι δεν σέβομαι τον ιδιώτη γιατρό.

Η δήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης για την ανάγκη βελτίωσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στόχος μου ήταν να αναδείξω την ειδικότητα της παιδιατρικής ως πρότυπο για το μέλλον, έτσι ώστε όλοι να έχουμε έναν οικογενειακό γιατρό που μπορεί να μας σταθεί και να μας στηρίζει όπως οι παιδίατροι στηρίζουν τόσες οικογένειες.

Όπως ανέφερα, οι συνάδελφοι έχουν την ευαισθησία και την αγάπη για τον άνθρωπο και πολύ περισσότερο για τα παιδιά.

Έχουν δίκιο οι γιατροί να απαιτούν περισσότερο σεβασμό και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η δική μου πρόθεση είναι να καταφέρουμε να επενδύσουμε αρκετά στο ΕΣΥ έτσι ώστε να μπορέσει το κράτος να παρέχει αντίστοιχη ποιότητα και φροντίδα μέσω του δημόσιου τομέα για όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα» καταλήγει η Αθηνά Λινού.

Διαβάστε επίσης:

Ακροδεξιό παραλήρημα από υποψήφιο της ΝΔ: «Οι πνιγμένοι της Πύλου θα έκλεβαν στην Ομόνοια» – Αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σαρμάς για ναυάγιο στην Πύλο: Η Δικαιοσύνη θα εκφέρει οριστική κρίση για τις συνθήκες της τραγωδίας

Ανοιχτή επιστολή: Κίνδυνος οι Κυκλάδες για πρώτη φορά να βρεθούν χωρίς  εκπροσώπηση της Αντιπολίτευσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:26