search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Η Ana De Armas επισκέφθηκε τη χώρα μας και ενθουσιάστηκε: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική…»

16.06.2023 15:57
Untitled design (3)
Instagram Ana De Armas

Η Ana de Armas «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη από τις ομορφιές της χώρας.

Η Ana de Armas βρέθηκε στην Ελλάδα, ως καλεσμένη του οίκου Louis Vuitton στο κλειστό event που διοργάνωσε στο Ηρώδειο, για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων του.

Η Ισπανοκουβανή ηθοποιός επισκέφτηκε τη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της με διακοπές.

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες από την επίσκεψή της, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της ότι αποχωρεί από τη χώρα μας.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική. Ευχαριστώ @louisvuitton που έκανες αυτή την εμπειρία τόσο υπέροχη! Ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια μας».

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πήρα κατά λάθος το χάπι του σκύλου μου» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη σου, ζηλεύω τις φίλες μου που παντρεύτηκαν»

Κιμ Κατράλ: «Άργησα πολύ να ανακαλύψω τη σεξουαλικότητά μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:56