search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:41
MENU CLOSE

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν μιλάω με τη Βίκυ Καγιά» (Video)

16.06.2023 11:07
zeneviev-mazari-new (3)

Στη φιλία της με τη Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, επισημαίνοντας ότι πλέον οι δυο τους δεν μιλούν μεταξύ τους.

Ερωτηθείσα για τη σχέση που είχαν αναπτύξει οι δυο τους στο GNTM, η ίδια παραδέχεται ότι όντως ήταν πολύ δεμένες κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, ωστόσο, πλέον, έχουν απομακρυνθεί, καθώς η καθεμιά έχει τη δική της ζωή.

«Ο κόσμος ζητάει να συνεχιστεί το First Dates και το Star τον άκουσε και το έκανε. Θα αναλάμβανα το Shopping Star, αλλά δεν έχει πέσει τέτοια συζήτηση στο τραπέζι. Δεν λέω ποτέ όχι σε δουλειά, το θέμα είναι να ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις κάτι. Το GNTM ήταν το μεγαλύτερο σχολείο. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά το λατρεύω, κρατάω μόνο τις καλές.

Όταν ήμασταν δεμένες επαγγελματικά μιλάγαμε με τη Βίκυ Καγιά, τώρα η καθεμία έχει τη ζωή της, δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο. Έχω έναν άντρα, δύο παιδιά και πολλούς φίλους» σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»

Διαβάστε επίσης:

Αλ Πατσίνο: Έγινε για 4η φορά πατέρας στα 83 του ο ηθοποιός

Κρις Χέμσγουορθ: Η προδιάθεση για Αλτσχάιμερ και ο λόγος που κάνει διάλειμμα από την υποκριτική

Σάλμα Χάγιεκ: «Πολλές σκηνές στο Black Mirror με σόκαραν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06