search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Πέφτουν οι τόνοι της ΝΔ για τη Ροδόπη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2286
15/06/2023
18.06.2023 06:55
thraki new

Το θέμα της Ροδόπης, που δεν… βάφτηκε μπλε, αλλά ροζ στον εκλογικό χάρτη, συνέχιζαν να κρατούν πολύ ψηλά η ΝΔ και ο Μητσοτάκης για λόγους οι οποίοι ενδεχομένως δεν έχουν να κάνουν μόνο με το εκλογικό αποτέλεσμα. Ωστόσο υπάρχει και κόσμος ακόμα και εντός ΝΔ που εκφράζει επιφυλάξεις για την τακτική αυτή, εκτιμώντας ότι το ζήτημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και ότι καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι εντάσεις για τη μειονότητα.

Στις φωνές αυτές προστέθηκε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος, μιλώντας στο Attika TV, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ως διπλωμάτης 20 χρόνια, με πραγματική αγάπη και μόχθο για τα εθνικά συμφέροντα, θα σας πω ότι αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται σε εκλογικό χρόνο, με αυτή τη μορφή και με αυτή την ένταση».

Πάντως, κάποια σημάδια δείχνουν ότι η ΝΔ σταδιακά θα ρίξει τους τόνους, αφού εκτιμά αφενός ότι υπάρχει κίνδυνος ο κόσμος να βαρεθεί με τις ίδιες και τις ίδιες υπερβολές και αφετέρου ότι η οικονομία ήταν και παραμένει ένα πολύ πιο προνομιακό για την ίδια προεκλογικό γήπεδο…

Διαβάστε επίσης:

Γκάζια του Μητσοτάκη σε στελέχη και υποψηφίους

Το τραπέζι είναι στρωμένο για ελληνοτουρκικό διάλογο

Μπογδάνος: Παρασκήνιο στην Ακροδεξιά – Οι συζητήσεις με Βελόπουλο για εκλογική συνεργασία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:09