search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:08
MENU CLOSE

Ακρίτα κατά Λιάγκα για το «35% του ΣΥΡΙΖΑ»: Έχεις μένος γιατί δεν έρχομαι στην εκπομπή σου

20.06.2023 13:30
elena_akrita_new

Ανάρτηση με την οποία εξαπολύει «βέλη» κατά του Γιώργου Λιάγκα έκανε το πρωί της Τρίτης (19/6) η Έλενα Ακρίτα.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την ομιλία της Έλενας Ακρίτα σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπου η υποψήφια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στο 35%.

Η Έλενα Ακρίτα, στην ανάρτησή της, αρχικά τονίζει ότι ο γνωστός παρουσιαστής ασχολείται «με τόσο μένος» μαζί της επειδή αρνείται εδώ και χρόνια να πάει στην εκπομπή του.

«Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής κι όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σάς πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό. Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο facebook:

Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια με καλείτε στην εκπομπή και δεν πατάω το πόδι μου, εξού και μήνες τώρα ασχολείστε με τόσο μένος μαζί μου.

Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής κι όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σάς πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό.

Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;

Να σας βάζω λινκ κι από ομάδα αλήθειας που μιλούν την ίδια γλώσσα με σας για να συνεννοηθούμε.

Εντιτ. Κοίτα που ασχολήθηκα και με τον Λιάγκα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Πώς βλέπει ο Γιώργος Παπανδρέου τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Τι λέει στους συνεργάτες του (videos)

Ο Κουτσούμπας, η καρδούλα αλά Ζωή και το «καταχέριασμα» σε ΣΥΡΙΖΑ (video)

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι ακούγονται για την θέση του Προέδρου της Βουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 10:06