search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:34
MENU CLOSE

Ο Κουτσούμπας, η καρδούλα αλά Ζωή και το «καταχέριασμα» σε ΣΥΡΙΖΑ (video)

20.06.2023 09:31
koutsoumpas_kardia

Αίσθηση προκάλεσε χθες η ειρωνική αναφορά του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την προεκλογική ομιλία του στην Πάτρα.

Κι αυτό διότι συνόδευσε μια αποστροφή του για την προβολή που απολαμβάνει από τα ΜΜΕ η Πλεύση Ελευθερίας με μια χειρονομία. Για την ακρίβεια σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδούλα ακολουθώντας το παράδειγμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Μα καλά, δεν προκαλεί προβληματισμό σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο για παράδειγμα η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;» ανέφερε χαρακτηριστικά, σχηματίζοντας την καρδιά.

Νωρίτερα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο πέρασε γενεές δεκατέσσερις για το δίλημμα που θέτει περί «προοδευτικής ψήφου»:

«Ο ξεπεσμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό. Έφτασαν στο σημείο να λένε πως όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, στηρίζει την ΝΔ» σημείωσε. Για να προσθέσει στη συνέχεια κι ένα σχόλιο για την ένταξη του «αντικομουνιστή» Μαραντζίδη στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ: «Εδώ που τα λέμε, και πάλι καλά που μένουν σε αυτά. Γιατί με τον Μαραντζίδη για σύμβουλο θα μπορούσαν να κάνουν και ιστορικό παραλληλισμό: Όπως στην κατοχή, που ο εν λόγω ισχυρίζεται, ότι όποιος δεν στήριζε τις δοσιλογικές κυβερνήσεις και συμμετείχε στην αντίσταση, τροφοδοτούσε τα εγκλήματα των ναζί! Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά – πέρα από παραφροσύνη – και μπόλικη αντίδραση».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν θα κάνουν καλοκαίρι φέτος 

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι ακούγονται για την θέση του Προέδρου της Βουλής 

ΝΔ: Έβγαλε παιχνίδι με το πρόγραμμά της – «Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:32