search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Δημήτρης Μάντζος: Παραδοχή για την εκπροσώπηση του fund – «Δεν μιλάμε για κατάσχεση ή πλειστηριασμό»

23.06.2023 10:47
dimitris_mantzis_new

Να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τονίζοντας ότι έκανε απλά την δουλειά του, επιχείρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

«Δεν είναι ανήθικο να κάνει κανείς τη δουλειά σου. Ανήθικο είναι να εμπλέκεσαι σε σκάνδαλα, να είσαι εσύ ο ίδιος fund» υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με την αποκάλυψη ότι εκπροσωπούσε τακτικά fund κατά πολιτών.

«Δεν μιλάμε για κατάσχεση, πλειστηριασμό, έξωση, ξεσπίτωμα. Μιλάμε για νομική πράξη. Είναι πάμπολλες οι νομικές πράξεις», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μάντζος παραδεχόμενος ουσιαστικά την εμπλοκή του στις υποθέσεις αλλά επιχειρώντας παράλληλα να υποβαθμίσει και το θέμα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι θα προμηθεύσει την εφημερίδα «Δημοκρατία», που αποκάλυψε το θέμα, με σειρά αποφάσεων προστασίας της πρώτης κατοικίας, που όπως είπε πέτυχε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ως δικηγόρος.

«Το έντυπο με εξίσωσε με τον κ. Πάτση, ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα επένδυσε σ’ αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Χθες πάντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κάλυψε πλήρως τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος σημειώνοντας ότι «έκανε απλώς μια νομική πράξη».

Διαβάστε επίσης:

Επανεκκίνηση ΠΑΣΟΚ από τις 25 Ιουνίου

Κωνσταντοπούλου σε Κουτσούμπα και Τσίπρα: «Θα είμαστε η αντιπολίτευση που δεν υπήρξε ποτέ»

Όθωνας Ηλιόπουλος: Όπισθεν ολοταχώς για τους οδοντίατρους – Ζήτησε συγγνώμη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:06