search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Θα μας ενώνει πάντα ο Αναστάσης»

25.06.2023 16:36
bourdoumis_drosaki

Για τον μικρό Αναστάση που θα τον ενώνει πάντα με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Ξέρεις Αλέξανδρε, η Ναταλία, εγώ και γενικά αυτή η εκπομπή δεν μπαίνουμε σε χωράφια προσωπικά. Το αποφεύγουμε, ειδικά όταν είναι ευαίσθητες οι ισορροπίες όπως είναι τους τελευταίους μήνες στην δική σου ζωή. Αυτό θα τηρήσουμε. Ξέρουμε ότι διανύεις την επόμενη μέρα κι εσύ κι η Λένα κι έχετε προχωρήσει κι έχετε γυρίσει σελίδα. Εμείς θέλουμε μόνο να είστε καλά κι οι δύο και να μοιράζεστε πάντα την αγάπη για το υπέροχο αγόρι σας», του είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Ευχαριστούμε. Έτσι είναι ακριβώς. Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα», ανέφερε ο ηθοποίος.

»Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο. Τώρα βλέπω ότι δρέπω τους καρπούς», συνέχισε.

«Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσ/νίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο», κατάληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χόλαντ – Ζεντάγια: Ο έρωτάς τους ξεκίνησε από μια σπασμένη πόρτα

Η Κέιτ Μίντλετον παίζει τένις με τον Ρότζερ Φέντερερ (photos/video)

«Ο Έλβις Πρίσλεϊ αυτοκτόνησε γιατί φοβόταν ότι θα αποκαλυφθούν οι σχέσεις του με ανήλικες», λέει ο ετεροθαλής αδελφός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32