search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:13
MENU CLOSE

Ερασιτέχνης Πανιώνιος σε Χατζηδάκη: Μη μας συγκρίνεις με τους νεοναζί του Κασιδιάρη

27.06.2023 09:39
xatzidakis276_new

Απάντηση στον Κωστή Χατζηδάκη για το άστοχο παράδειγμα που έφερε το βράδυ των εκλογών στο οποίο συνέκρινε τους «Σπαρτιάτες» με τον… Πανιώνιο δίνει με ανακοίνωσή η διοίκηση του Ερασιτέχνη της ιστορικής ομάδας.

«Σε σχέση με την τοποθέτηση του κυρίου Χατζηδάκη για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, θα παρακαλούσαμε να μην βάζει στην ίδια πρόταση συσχετισμού τους νεοναζί του Κασιδιάρη με τον πρόσφυγα Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης.

Η ιστορία και η προσφορά του Πανιωνίου στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της Ελλάδας απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή σε τέτοιου είδους λεκτικές αστοχίες το λιγότερο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Χατζηδάκης σχολιάζοντας στο STAR το βράδυ των εκλογών, το κατά πόσο έχει ευθύνη η Νέα Δημοκρατία για την είσοδο στη Βουλή του μορφώματος, που χαίρει της στήριξης του – καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – Ηλία Κασιδιάρη είχε πει:

«Πήγε καλά σε ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος και φταίει ο Παναθηναϊκός; Το άκουσα και σε άλλο στούντιο που ήμουν προηγουμένως και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την συλλογιστική. Η ΝΔ έχει ευθύνη για τον εαυτό της».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Θα υπάρξει Αντιπολίτευση…. «προοδευτικής συνεργασίας»;

Δεν κρατήθηκε ο Λοβέρδος: «Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στην νέα κυβέρνηση

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστροφή στο Μαξίμου με τον… Peanut

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:12