search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:29
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Στη “Δεξιά του Κυρίου” τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση»

27.06.2023 13:07
syriza_grafeia_2706_1460-820_new

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε, μέσω ανακοίνωσης, την επιλογή Μητσοτάκη να δώσει καρέκλα υφυπουργού στη Χριστίνα Αλεξοπούλου, που έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος.

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι θα φτιάξει “κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος”, δεν φανταζόμασταν ότι στις “αποχρώσεις” θα περιλαμβάνονται και θέσεις της “Νίκης”», υπογραμμίζει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως επισημαίνει, «η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, νέα υφυπουργός Υποδομών, έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν κατά της άμβλωσης και της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος μιλώντας για τη θεωρία του “αγέννητου παιδιού”».

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια σαφή απάντηση για αυτήν την επιλογή του. Όπως φαίνεται, στη “Δεξιά του Κυρίου” τα αυτονόητα δικαιώματα των γυναικών δεν έχουν θέση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή κυβέρνηση» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναμονή του οδικού χάρτη για την επόμενη μέρα – Τα σενάρια για την ανασύνταξη

Σπύρος Πνευματικός: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα στη Νέα Δημοκρατία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31