search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Ανώνυμος οπαδός αφήνει όλα του τα υπάρχοντα στον Νεϊμάρ

28.06.2023 17:04
neymar

Αν και δεν φαίνεται να έχει ανάγκη από οικονομική βοήθεια ο Νεϊμάρ, καθώς είναι πολυεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής, ωστόσο ένας Βραζιλιάνος οπαδός δεν μπορούσε να σκεφτεί άλλον κληρονόμο για τα εγκόσμια αγαθά του από τον Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Ο ανώνυμος οπαδός είπε ότι πέρα από την αγάπη για την εθνική ομάδα και την ποδοσφαιρική κληρονομιά της Βραζιλίας, ταυτίστηκε με τον Νεϊμάρ, κάτι που τον οδήγησε να τον ορίσει επίσημα στη διαθήκη του ως τον κληρονόμο της περιουσίας του.

«Μου αρέσει ο Νεϊμάρ, ταυτίζομαι πολύ μαζί του. Υπέφερα επίσης λόγω μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, είμαι επίσης πολύ εστιασμένος στην οικογένεια και η σχέση με τον πατέρα του μου θυμίζει πολύ τη δική μου με τον πατέρα μου, ο οποίος πέθανε», είπε σε συνέντευξή του στο τοπικό μέσο ενημέρωσης Metropoles.

«Δεν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και διαπίστωσα ότι δεν έχω κανέναν να αφήσω τα υπάρχοντά μου… Δεν θα ήθελα η κυβέρνηση ή οι συγγενείς με τους οποίους δεν τα πάω καλά να μου πάρουν την περιουσία μου».

Ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο, με εκτιμώμενες απολαβές 85 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2023 σύμφωνα με το Forbes.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο της (Video)

Μαραντίνης για Χρηστίδου: Γι’ αυτό μίλησα δημόσια και δεν το μετανιώνω (Video)

Survivor All Star: Κλάματα στην αποχώρηση – «Τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:41