Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα αυτή τη φορά από τη Ζάκυνθο.
Στο βίντεο φαίνεται ένα άτυχο σκυλάκι να είναι δεμένο με σύρμα πίσω από αυτοκίνητο και στην κυριολεξία να το σέρνει το αυτοκίνητο στην άσφαλτο, ανίκανο να αντιδράσει το ζώο.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση του ζακυνθινού ομίλου μέριμνας ζώων, όταν άλλοι οδηγοί έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, εκείνος κατέβηκε και δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι είχε δέσει τον σκύλο στο πορτ μπαγκάζ και έπεσε.
Ο όμιλος έχει στείλει όλα τα στοιχεία στις Αρμόδιες Αρχές, αναφέροντας ότι «αναμένουμε άμεσα τις ενέργειες τους».
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στη Ρόδο: Οι φλόγες προχωρούν προς το δάσος της Κυμισάλας
Θεσσαλονίκη: Άνδρας που κυνηγούσε με μαχαίρι 17χρονο, «ταμπουρώθηκε» σε διαμέρισμα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.