search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:41
MENU CLOSE

Ο άστεγος που κατέληξε πρώτο όνομα στη νύχτα της Νέας Υόρκης

28.06.2023 15:29
club

Ο Τζούλιο ήταν άστεγος και σύχναζε έξω από ένα κλαμπ για άνδρες, το Sapphire 39, στη Νέα Υόρκη. Τώρα είναι «ο διάσημος άστεγος», που «βγάζει χιλιάδες» με το σόου που κάνει.

Στις «βραδιές αποκλειστικά για άνδρες» που οργανώνει κάθε Δευτέρα το κλαμπ, εμφανίζονται συνήθως μουσικοί που ήταν δημοφιλής στη δεκαετία του 90, όπως οι Kid N’ Play, 702 και Flava Flav.

Αλλά κάποια στιγμή οι ιδιοκτήτες του κλαμπ επέτρεψαν στον Τζούλιο, να ανέβει στη σκηνή και να κάνει το stand-up comedy, που συνήθως παρουσίαζε στο δρόμο, έξω από το κλαμπ.

Ο ιδιοκτήτης του Sapphire 39, Ρίτσι Ρομέρο δήλωσε στο Page Six ότι γνώριζε τον Τζούλιο 15 χρόνια. «Η βραδιά γίνεται σπουδαία με τον Τζούλιο, γιατί έχει το αφτί στο δρόμο. Ξέρει τι διασκεδάζει τους πελάτες τις νύχτες. Όλοι τον γνωρίζουν και του δίνουν χρήματα για να τον βοηθήσουν», είπε ο Ρομέρο Ρίτσι.

Πώς όμως ο Τζούλιο πήρε άδεια για να εμφανιστεί στη σκηνή του κλαμπ Sapphire; «Εμείς το οργανώσαμε, κάναμε μια φωτογράφιση, του αγοράσαμε ρούχα, κάναμε μια συνέντευξη μαζί του» και ο Τζούλιο επί σκηνής!

Δίπλα στον Τζούλιο ανέβηκαν στη σκηνή δύο strippers του κλαμπ. Κι εκείνος άρχισε να λέει διάφορα αστεία, να κάνει διαγωνισμούς. «Έλεγε το αστείο – που όλοι το ξέρουν – το Ποιος Θέλει να Πάει στο Σπίτι με έναν Άστεγο», λέει ο διευθυντής προγράμματος του κλαμπ, Τζόνας Γιανγκ Μπόρα. Και γρήγορα ο Τζούλιο έγινε θέμα συζήτησης και τις βραδιές που εμφανίζεται στο κλαμπ δεν πέφτει καρφίτσα.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας από τους θαμώνες που δεν του δίνει φιλοδώρημα», λέει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Κι ο Τζούλιο έχει δίπλα του στη σκηνή ένα κουβά, όπου μαζεύει τα φιλοδωρήματα.

Ο Τζούλιο ήταν πρώην πεζοναύτης, γέννημα – θρέμμα της Νέας Υόρκης, που έκανε διάφορες δουλειές πριν καταλήξει άστεγος, στους δρόμους της αμερικανικής μητρόπολης.

«Είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη ιστορία ενός αστέγου Νεοϋρκέζου, που υπηρέτησε την πατρίδα, είναι άνθρωπος της νύχτας, ένας εμπνευσμένος διασκεδαστής, ο οποίος τελικά βρήκε την ευκαιρία που ήθελε», δήλωσε ο Τζόνας Γιανγκ Μπόρα.

«Είναι ο παλμός της Νέας Υόρκης. Ακόμα και στα δύσκολα είναι εκεί για να διασκεδάζει τον κόσμο και να μας θυμίζει ότι πρέπει να γίνουμε πιο ανοιχτόκαρδοι», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Βερολίνο: Ένοπλος φέρεται να εισέβαλε σε σχολείο – Διατάχθηκε εκκένωση, κανένα ίχνος του ενόπλου

Η «μεγάλη παραίτηση» συνεχίζεται – Τι δείχνει έρευνα που έγινε σε 46 χώρες

Πομπηία: Ανακάλυψαν φρέσκο με «πίτσα» 2.000 ετών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:39