search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: «Τον έβαλαν σε ψυγείο με ωμά κρέατα γιατί ήταν ανασφάλιστος» (video)

30.06.2023 11:20
ergatiko_atyxima_kriti_new

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του 22χρονου εργαζόμενου που υπέστη σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του νεαρού μάγειρα που υπέστη σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού, όταν κατσαρόλα με καυτό λάδι έπεσε πάνω του, έχει δηλώσει ότι δούλευε ανασφάλιστος.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή των Μαλίων.

«Το παιδί μου, όταν κάηκε, φώναζε ”βοήθεια, να με πάτε σε νοσοκομείο”. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς», τονίζει η μητέρα του 22χρονου και θεωρεί ότι αυτό έγινε επειδή δούλευε χωρίς ασφάλιση.

«Δε με φρόντισαν, με είχαν και περίμενα μία ώρα με τους πόνους, δεν μιλάμε για απλά βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», περιγράφει δραματικά ο ίδιος.

«Έχει πάρα πολύ πόνο. Πολλές φορές τυχαίνει το βράδυ που θα πέσω να κοιμηθώ να έχω αφόρητους πόνους στο πρόσωπο και στα χέρια. Δεν μιλάμε για απλά βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», προσθέτει χαρακτηριστικά.

«Τον έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα»

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος στην Κρήτη τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

«Το παιδί μου, όταν κάηκε, φώναζε ”βοήθεια, να με πάτε σε νοσοκομείο”. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», καταλήγει η μητέρα του 22χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Reuters για Πύλο: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ναυάγιο – «Το Λιμενικό μας τράβηξε γρήγορα και το σκάφος αναποδογύρισε»

Άλκης Καμπανός: Οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν έξω από τις φυλακές συνθήματα υπέρ των κατηγορούμενων

Παγώνη για ασπαρτάμη: Δεν χρειάζεται πανικός, προς το παρόν είναι ενδείξεις και όχι αποδείξεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:56