search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Ιταλία: Ταυτοποιήθηκε ο τουρίστας που χάραξε τοίχο στο Κολοσσαίο – Ποιος είναι (Video/Photo)

30.06.2023 11:29
colosseum 2 new

Αυτό που έκανε προκάλεσε σοκ και θύελλα αντιδράσεων: Βανδάλισε τοίχο στο Κολοσσαίο της Ρώμης  χαράσσοντας σε αυτό με ένα κλειδί δύο ονόματα, το δικό του και της αρραβωνιαστικιάς του.

Σύμφωνα με την Daily Mail ταυτοποιήθηκε και ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με τις ιταλικές Αρχές.

Ειδικότερα, ονομάζεται Ιβάν Ντιμιτρόφ (αλλά χρησιμοποιεί και το επίθετο Χόκινς), είναι 27 ετών και εργάζεται ως γυμναστής και ντελιβεράς στο Μπρίστολ της Βρετανίας.

Γεννήθηκε στη Βουλγαρία, συζεί με την μακροχρόνια σχέση του, την επιχειρηματία Χέιλι Μπρέισι, την κοπέλα με την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα τη Ρώμη. Μετά την ταυτοποίησή του τα πράγματα φαίνονται σκούρα για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο βανδαλισμός ιστορικών μνημείων στην Ιταλία τιμωρείται με τσουχτερό πρόστιμο έως και 15.000 ευρώ και μέγιστη ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Η Daily Mail επιχείρησε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι στο σπίτι τους στο Μπρίστολ, ωστόσο ο Ιβάν και η Χέιλι φαίνεται πως δεν έχουν γυρίσει ακόμη από το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Η μητέρα της Χέιλι δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι πιστεύει ότι πρόκειται για λάθος. «Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι σε διακοπές στην Ιταλία με τον Ιβάν, τον σύντροφό της».

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας από την ιταλική αστυνομία, ο κ. Ντιμιτρόφ διαμένει αυτό το διάστημα στη Βουλγαρία με συγγενείς.

Διαβάστε επίσης

Τουρκία – ΜΜΕ προς Κιλιτσντάρογλου: Φύγε όπως ο Τσίπρας (Video)

Γαλλία: Συνεχίζονται οι ταραχές μετά τη δολοφονία του εφήβου από αστυνομικό (photos/videos)

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ουγγαρία και Πολωνία μπλοκάρουν τα συμπεράσματα για το Μεταναστευτικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:43