search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 13:46
MENU CLOSE

Χανιά: Τουρίστρια άφησε μόνο τον 4χρονο γιο της – Περιφερόταν σε παραλία

01.07.2023 18:26
ASTYNOMIA

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην παραλία Μάλεμε του δήμου Πλατανιά στην Κρήτη, με ένα 4χρονο αγόρι το οποίο εντοπίστηκε να περιφέρεται μόνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, το παιδάκι υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα ζευγάρι τουριστών από τη Δανία. Το ζευγάρι ανησύχησε καθώς είδε το αγοράκι που φορούσε πάνα, να είναι πολύ ώρα μόνο του και τηλεφώνησαν στο τμήμα. Το μικρό αγόρι που στα χέρια του κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο, οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση των γονιών του.

Όταν κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του, την άκουσαν έκπληκτοι να εξηγεί γιατί άφησε μόνο το παιδί της. Όπως ισχυρίστηκε η 33χρόνη μητέρα από τη Ρουμανία που πήγε στο ΑΤ Πλατανιά για να παραλάβει το αγοράκι, έπρεπε να πάει σε γιατρό και για αυτό άφησε το 4 χρονών παιδί της χωρίς επίβλεψη.

Η μητέρα δήλωσε ότι έχει έρθει στην χώρα μας για τουρισμό και ότι επειδή έπρεπε να πάει εκτάκτως σε γιατρό άφησε το παιδί μόνο του στο ξενοδοχείο που διαμένουν, αλλά αυτό διέφυγε και βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην παραλία.

Η 33χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση του παιδιού της σε κίνδυνο. Επειδή, όπως προέκυψε, ο πατέρας του παιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Σερβιτόρος σχεδόν κολυμπάει για να πάει παραγγελία – Παρέμβαση Γεωργιάδη (Video)

Αθήνα: 9χρονος περιπλανιόταν στους δρόμους – Αναζητούνται οι γονείς του

Β. Ελλάδα: Σωφρονιστικός υπάλληλος διακινούσε ναρκωτικά σε φυλακές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 13:46