search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:19
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε στο λιμάνι – «Δε θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου»

04.07.2023 10:53
rafina

Ένα τραγικό γεγονός έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Ραφήνας όταν ανασύρθηκε από δύτη η σορός ενός 89χρονου που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Άνδρες του πληρώματος Andros Queen εντόπισαν το άψυχο κορμί του άνδρα και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr ο ηλικιωμένος είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη της προβλήτα μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας rpn.gr ο 89χρονος έγραφε στο σημείωμά του «παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου».

Ο 89χρονος φέρεται να δέθηκε σε ένα καροτσάκι, το βράδυ της Δευτέρας, και στην συνέχεια να έπεσε στην θάλασσα με τον δύτη που ανέσυρε τη σορό του περίπου στις 8:15 να διαπιστώνει ότι είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι

Η σορός του άνδρα παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά στο νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα (video)

Ρόδος: Παράνομο και «σφραγισμένο» από το 2016 το beach bar με τον σερβιτόρο «κολυμβητή»

ΠΑΓΝΗ: Κλείνει η μοναδική παιδοψυχιατρική κλινική της Κρήτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:19